tisdag 10 september 2019

Sri lanka reseguide svenska

About Sri Lanka Search Now! Over Million Visitors. Try Helpwire and Save Time. Everything A Sri Lanka Right Now on Direct Hit. Alla människor borde få chansen att se den här vackra ön i Indiska oceanen.


Jag och min mor reste dit av en slump då vi hittade två sista minuten biljetter till Sri Lanka.

Här guidar Reseguidens medlem Sabine, alias sabinejansson, till sitt älskade Sri Lanka. En sinnenas ö, där kulturer har mixats genom årtusenden till att bli ett land där traditionerna än idag går hand i hand med det moderna livet. Sri Lanka är en droppformad liten ö strax söder om Indiens sydspets. Naturen är nära och landskapet är färgstarkt.


Regnskog blandas med teplantager, risfält och högplatåer. Negombo, Bentota och Beruwela närmare Colombo har stora charterhotell. Utflykter som blir ett minne för livet.


Sri Lanka har också fina kulturarv, ofta klassade som världsarv av Unesco.

Vagabonds guide till Sri Lanka. Här tipsar vi bra hotell, om hur du bäst reser runt, när det är bäst tid att åka och vad du inte får missa i matväg. Ladda ned den nya broschyren på svenska. HOUSE OF SRI LANKA AB.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies. I maj månad minskade besöken med hela procent och i ett försök att få tillbaka turisterna erbjuds nu svenskar och resenärer från andra länder gratis turistvisum. Kommer resa till Sri lanka i januari med familjen. Gratis visum som löses på plats är ju toppen men jag är lite fundersam över de erbjudanden jag får kring att köpa detta innan avfärd.


Som jag förstår det så köper jag i så fall att slippa kö vi landning. Har aldrig varit på Sri lanka. Sri Lanka , formellt Demokratiska socialistiska republiken Sri Lanka , är en östat i Sydasien, belägen sydöst om Indien. Find Lanka Sri Now at MySimon. Tänk på att det är varmt och fuktigt på Sri Lanka så packa med tunna kläder, gärna i linne.


Ta med adapter till eluttagen. Serendip Travels arrangerar resor till Sri Lanka Läs mer om deras resor till Sri Lanka Galle nytt hett resmål - Dagens Industri Weekend DI Weekend skriver om staden Galle på Sri Lanka som nytt hett resmäl. Sri Lanka bjöd på en resa fylld av dofter, smaker, gyllene stränder, fascinerande kultur och vänliga människor.

Vi har nog aldrig ätit så många goda curries. Det är lätt att förstå. För det här resmålet är så oerhört mångsidigt. Turismen blomstrar igen i Sri Lanka. Bad i dag, ett tempel i kväll.


Vill ni resa till Sri Lanka. Vi förbereder hotell, rundturer, utflykter och äventyr tillsammans med er så att ni får en bekväm och fantastisk upplevelse. Maten är generellt sett god på Sri Lanka.


Toddy är saften från palmerna och en populär lokal dryck. Ving erbjuder resor till Sri Lanka året runt, och eftersom du flyger reguljärt bestämmer du själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Dessutom kan du välja bland några av Sri Lankas bästa hotell, där du kan vara säker på en semester i eleganta omgivningar. Ta det lugnt i den lankesiska solen eller fyll dagarna med att dyka, yoga eller surfa.


Nu är det över, och allt fler upptäcker denna fantastiska ö sydväst om Indien. Längre tillbaka har Sri Lanka en intressant historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg