tisdag 24 september 2019

Roliga frågor till killar

Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? När var du i kyrkan senast? Vem var din favoritlärare på högstadiet?


Dessa roliga frågor att fråga en kille kommer att göra jobbet.

De gillar tjejer som läggs tillbaka och vet hur man ska ha det bra. Så det innebär att få uppmärksamheten är lättare om du visar dem en mer spännande sida av dig. Det betyder att du vill veta några roliga frågor för att fråga en kille.


Svara gärna seriöstOch ni killar , skapa en sån här tråd med frågor för tjejer Skulel gärna vilja svara på såna :)När. HUR LÅNGT ÄR DU BEREDD ATT GÅ PÅ FÖRSTA DEJTEN? Till restaurangen och hem igen.


Ska väl inte springa nått maraton lopp eller?

Som en man i en svart gränd med pistol ungefär 54. VILKA PERSONER GILLAR DU MEST OCH LITAR PÅ TILL 1 - Katrin och Wiktoria. Hej, mitt namn är Stina Sallerström och är år. Gick frisörlinjen på gymnasiet och bor i lilla staden Gävle. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser.


Har rest hela mitt liv men förra året efter studenten drog jag till London för att jobba i en klädbutik i tre månader. Här kommer listan på 1frågor från Zandras blogg :) Lång, men ändå ganska roliga frågor … 1. Behöver du förslag på bra frågor att ställa på första dejten? Här är frågor – framtagna av en psykolog – att ställa till din dejt. Dessa frågor är tagan från en tidigare tråd av Nilam_och efter som att hon hade önske mål att det skulle göras en liknande fast för Tjejer så har jag anpassat hennes frågor till Tjejer Så Svara!


Otippad fråga , men inte desto mindre viktig! Drar han en krystad story om hur han åt kvarterkrogens ökänt starka vindaloo kanske han inte har så bra pejl på det här med känslor, eller helt enkelt inte vågar vara ärlig och uppriktig. Detta var alltså BRA personliga frågor till killar. I vår iver att få samtalet att flyta på bra är det lätt hänt att vi laddar upp med massor av standardfrågor.


I värsta fall förvandlar vi dejten till ett förhör. Här tipsar vi därför om fem otippade och roliga frågor som alla öppnar för långa och personliga svar, och dessutom hjälper er att slappna av, ha kul och njuta av er dejt.

Om du har varit i en relation under en längre tid och plötsligt känner att du har förlorat den där passionen du brukade ha för din partner, fråga dig själv dessa frågor. Tänk dock på att dessa relationsfrågor är enbart för din egen reflektion och det finns inga rätt eller fel svar. Visar en kille du intresserar dig för honom är lite nervös. Ett av de mindre läskiga sätten att göra det är att slå upp en flörtig konversation med honom.


Du behöver inte vara för framåt eller riskabelt, fråga bara några dumma, roliga , flörta frågor och se var samtalet tar dig. När går gränsen vid otrohet? Nepp Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?


Det får dem att vakna till. Varför köper män sladdrivna gräsklippare? Så att de kan hitta tillbaka till huset. För att de fortfarande är i dem.


Ogifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i kylskåpet och går till. Välkommen till Libresse. Upptäck våra produkter och expertråd här.


Vi vill att du ska kunna leva tryggt och med självförtroende, oavsett om du har mens eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg