fredag 20 september 2019

Sri lanka på egen hand

Searching for Sri Lankan Visa? All Inclusive Sri Lanka. Find Expert Advice on About. Everything A Sri Lanka Right Now on Direct Hit.


På denna resa får ni uppleva några av Sri Lankas naturskönaste platser.

Ni får åka tuk tuk i kulturella Kandy, vandra längs teplantagen vid den lilla byn Ella och åka på jeepsafari i Yala nationalpark. De centrala delarna av Sri Lanka är fyllda av teplantager, bergskedjor, vattenfall och vacker natur. Ungefär mitt på Sri Lanka ligger en sevärdhet som brukar kallas världens åttonde underverk – bergsfästningen Sigiriya. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett hostel i strandstaden Negombo förbokat och klart.


Vi skapar din skräddarsydda rundresa på Sri Lanka så att du kan uppleva mer på egen hand. Resor sammansatta av en lokal reseexpert! Hikkaduwa, Galle, Sigiriya, Yala och Colombo.

Där finns några av Allt om Resors tips på Sri Lanka. Följ med från gyllene stränder och koloniala fort via antika tempel och vilda leoparder till huvudstadens trendigaste barer! Rundresa på Sri Lanka.


Boka en resa till Sri Lanka med natur och kultur. Träffa elefantungar, se grottempel, det forna kungadömet Kandy, lejonklippan mm. Från Colombo och söderut går tåg och även upp på höglandet i mitten av ön, till Kandy.


Tåg ett prisvärt alternativ och utsikten majestätisk på väg till Kandy. För att ta sig runt på egen hand rekommenderas att hyra chaufför då trafiken kan vara lite kaotisk och på Sri Lanka gäller vänstertrafik. Rejs på egen hånd i Sri Lanka Sri Lanka er en frodig, bjergrig ø, dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke hvide strande.


Her vrimler det med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Try Helpwire and Save Time. Här kan du bland annat djupdyka i ditt själsliv genom att prova på meditation och yoga, eller unna dig ett äventyr med sportdykning och cykling på mountainbike. Men har du også tænkt over, hvilken måde du gerne vil rejse til Sri Lanka på ? Sri Lanka på egen hand och Maldivernas öar Njut av Sri Lankas grönskande teodlingar, mjuka sandstränder, rika djurliv och fascinerande tempel.


At vælge sin rejseform med omhu kan nemlig være lige præcis det, der gør den gode rejse til den perfekte rejse.

På egen hånd: Vi har sammensat en række interessante rejseforslag til dig, som ønsker at opleve Sri Lanka på egen hånd. Dricks till massören, som också är student! Missa dock inte auyrveda-massage på Sri Lanka , den slår allt annat! Du kan i nedenstående læse om fordele og ulemper ved en privat chauffør, men også vores egne oplevelser og anbefalinger til gode og sikre privatchauffører på Sri Lanka. På Sri Lanka er trafikken ikke som i Danmark eller andre europæiske lande – langt fra – hvilket du bl.


Jag har utlovat en sammanfattning om vår resa till Sri Lanka och här kommer nu mina bästa tips från denna fantastiska ö. Vi reste precis vid årsskiftet och firade nyår med storögda barn och mängder av ryssar på en strand utanför hotellet vi först hamnade på. Jag är själv på väg till Sri Lanka och hade först tänkt åka på en gruppresa men så läste jag er guide och blev totalinspirerad. Jag har lite frågor till er som gjort så mkt research.


Jag hade täntke dra ner “er tripp” till en intensiv vecka och göra avkall på en del hiking samt ett av safaribesöken. De er mange bølger på Sri Lanka. Drømmer man om en afslappende ferie, hvor ungerne plasker rundt på egen hånd i strandkanten, skal man nok vente med Sri Lanka , til børnene er lidt større.


Ellers er det bare om at kaste sig i bølgerne, der giver timevis af underholdning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg