onsdag 18 september 2019

Psykoterapi malmö högkostnadsskydd

Psykoterapi malmö högkostnadsskydd

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut?


Du som privatperson kan nu blir erbjuden psykologkontakt och Kognitiv-beteendeterapi i Malmö via Regions Skåne och din vårdcentral. Psykoterapi i Malmö av ackrediterad psykoterapeut. KBT, IPT och psykodynamisk psykoterapi är grunden för Mats Lindqvists arbete.


Högkostnadsskyddet gäller. Du kan alltid ställa en fråga gratis. Psykodynamisk psykoterapi handlar om att människans handlingar inte bara har en orsak utan också en mening.


Psykoterapi malmö högkostnadsskydd

Genom att bli medveten om orsaken till ditt agerande kan du förstå och förändra ditt nuläge. Behandling av psykodynamisk terapi utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Jag är legitimerad psykoterapeut och utbildad i KBT, kognitiv beteendeterapi, IPT, interpersonell psykoterapi och PDT, psykodynamisk psykoterapi. Då gäller högkostnadsskydd.


Psykoterapi malmö högkostnadsskydd

Psykolog Malmö erbjuder psykologkompetens i Malmöregionen. Tidsbokning för privatpersoner med och utan remiss samt kunder från försäkringsbolag och företag. Jag arbetar som legitimerad psykoterapeut i Malmö och är ackrediterad för psykodynamisk psykoterapi inom Region Skåne. Genom Din vårdcentral kan Du få remiss till behandling som ryms inom ramen för högkostnadsskyddet. PSYKOTERAPIMOTTAGNINGEN.


Jag har psykoterapiavtal med Reg Skåne för PDT lång. Paul Benér, psykolog, handledare, PsykologCentrum Malmö Välrenommerad mottagning i centrala Malmö. Specialitet gruppterapi, korttidsterapi och psykosproblematik. Handledning i psykoterapi , psykosocialt arbete, familjehem. Utbildning i psykoterapi och inom socialt arbete.


Uthyrning av utbildningslokaler. Som behandlare är jag godkänd inom Region Skånes hälsoval för psykoterapi lång, PDT. Psykodynamisk terapi gånger, med högkostnadsskydd , får du genom att ta kontakt med din vårdcentral och be din läkare skriva en remiss för psykoterapi. På min centralt belägna mottagning träffas vi.


När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse. Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin. Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet.


Mottagning i centrala Malmö på Susanne Brefelt Lövdén, Psykodynamiskt Centrum, Lilla Nygatan plan 2. Du är välkommen att höra av dig! Jag tar emot dig som har remiss från din läkare på din vårdcentral.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg