måndag 16 september 2019

Psykoterapi vasastan

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Psykoterapi vasastan

Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Min verksamhet passar alla i Vasastan och på Söder med omnejd.


Känner du att du knappt har tid för dig själv i livet? Klienter söker till oss för frågeställningar rörande hälsa. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området.


På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster. Jag har möjlighet att erbjuda Dig professionell psykologhjälp och psykoterapi för olika slags psykologiska problem såsom depressiva besvär, ångest, dålig självkänsla, skam och skuldproblematik, trauma, relationssvårigheter, livskris och konflikter. Jag arbetar med nya och moderna psykoterapeutiska behandlingsmetoder. Alla som arbetar på mottagningen är legitimerade psykoterapeuter. Det innebär att vi har en grundutbildning som psykolog eller socionom, och sedan en vidareutbildning i psykoterapi.


Psykoterapi vasastan

Genom legitimationen står vi under Socialstyrelsens tillsyn och har försäkringar som skyddar både patienten och verksamheten. Teresa Allzén, psykolog, hypnosterapeut, lärare och handledare Under mina år i yrket har jag utbildat mig i olika metoder (hypnos, symboldrama, kroppspsykoterapi, bildterapi, mindfulness) förutom analytisk psykoterapi. Om du vill träffa en psykolog hos Mindler kommer du att få genomgå en KBT behandling. KBT är en evidensbaserad terapiform där fokus ligger på att utforska förhållandet mellan känslor, tankar och beteenden. Till skillnad från klassisk psykoterapi innebär KBT att fokus ligger på det som händer och nu.


Gudrun Lindroth - Erfaren psykolog och psykoterapeut som erbjuder professionell samtalsterapi och psykoterapi för individer och par i Vasastan och på Södermalm i. När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse. Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin. Psykoterapi – en överenskommelse mellan dig och behandlaren. Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet. Psykodynamisk, kognitiv och existentiellt inriktad psykolog och psykoterapeut, som tar emot för kortare eller längre psykoterapi och kontakt.


Du kan därför komma att tillfrågas om deltagande i pågående forskning som syftar till ökad kunskap om psykoterapi och psykoterapiutbildning. Ditt deltagande är i så fall viktigt för att öka denna kunskap. Vi erbjuder också handledning både individuellt och i grupp samt bedriver ubildningsverksamhet i Göteborg, Stockholm och Malmö.


City Psykologhus är en privat psykologmottagning mitt i Stockholm city. Har du frågor eller vill boka tid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg