måndag 30 september 2019

Samtalsterapi västerås

Jag har arbetat som terapeut i Västerås både inom primärvår inom företagshälsovård och i kommunal verksamhet. Mina erfarenheter gör att jag som KBT-terapeut har stor bredd och tillgång till ett flertal olika inriktningar av samtalsterapi. KBT Västerås är synonymt med vår verksamhet där vi erbjuder KBT terapi utan långa väntetider på vår mottagning i Västerås. Vi använder en aktiv samtalsteknik som gör samtalen konstruktiva och jordnära.


För att undvika onödigt tunga och mörka samtal är vi aktiva i samtalet och leder det på ett avslappnat sätt framåt.

Samtalsterapeut i Västerås. Tillsammans kan Du och jag som samtalsterapeut utforska och komma till rätta med vad svårigheterna i din vardag består av och se på alternativa beteendemönster för att få en bättre balans i livet. Kanske har Du tidigare erfarenhet av samtalsterapi eller är det första gången Du söker professionell hjälp. Bjerkehag Hemlin Karin. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Jag är socionom och legitimerad psykoterapeut.


I mitt företag erbjuder jag samtalstjänster, konsultationer, psykoterapi i olika former samt coaching och handledning enskilt eller i grupp. Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten.

Familjerådgivning finns till för dig som bor i Västerås , Hallstahammar och Surahammar. Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler.


Välkommen till min privata psykoterapimottagning på Norra Källgatan centralt i Västerås. Ladda ned vår app och träffa en psykolog idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Jag erbjuder både samtalsterapi och coachning.


Men att samtala uppfyller även så många andra behov. Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi.


Alla anställda har tystnadsplikt.

Behöver du någon att prata med? Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår. Kontakt: Varmt välkommen till Sol i sinnet! Kan jag lösa dina problem? Nej, det är du själv som löser dina egna problem, oavsett om det handlar om samtalsterapi eller coachning.


Hitta och få information om psykoterapeuter i Västerås och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Ibland kan svårigheterna i din vardag ställa till det en del. Då kan det vara läge att boka in samtalsterapi i Västerås. Hur många gånger du måste gå varierar utifrån vad det är du känner och upplever.


Om du vill ha samtalsterapi i Västerås , så boka in dig på ett första samtal. Terapi genom samtal i Västerås. Min psykoterapiverksamhet och KBT omfattar flera områden.


Beroende på ditt behov och intresse kan du söka vidare på någon av länkarna nedan. Har du det besvärligt? Känner du att det vore bra att prata med någon utomstående, professionell person? Det finns många varianter på samtalsterapi men det är bara psykoterapeuter som har en legitimation.


Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg