tisdag 10 september 2019

Rolig text till blivande pensionär

Välkommen du också, vi ger dig nyckeln till en schysst pension! Vi värnar om din framtid. Din tjänstepension i trygga händer. Vi tipsar dig gällande pension. Vad sätter din arbetsgivare in?


Det här får du i pension.

Behöver du hjälp eller goda råd? Hör av dig till oss på Kundservice. Skulle behöva lite tips om roligt rim till en blivande pensionär som gillar trav, fiske och promenader. Min sambo ska gratta sin kollega på jobbet imorgon som gör sin sista dag då.


Men vi skoj, det är alla mycket roligt , Och vi är säkra på att hon kan ta ett skämt. Se bara upp vänner när hon blir arg, För vi hörde att omsluter en fin knuff. På fullt allvar, (namn), du vet att vi älskar dig, Och du vill säga, Lycka till med all din framti Och dag lycklig pension! Ge avtryck till barnbarnen.


Skriv en bok till barnbarnen där du berättar om vad du varit med om i livet.

Du får hjälp att skapa boken om du går in på sajten tillminabarnbarn. Rensa bland de oviktigare sakerna så att det inte blir så mycket kvar för släkten att ta hand om. Tal 2: Aldrig en ledig dag. Ett allmänt tal till den aktiva och nyblivna pensionären.


Men vad brukar man skriva på kortet som är snällt och innerligt? Jag får bara en massa fånigheter som nästa gång är det en krans vi får skicka, muhahhaah, nu väntar rollator och löständer och liknande, men jag tror inte att min släkts galghumor skulle gå hem i det här fallet. Som pensionär blir man rik på ti och det är en lyx. De flesta har sedan medelåldern skjutit upp det ena och det andra. Till dig som är pensionär.


När arbetsårens mödor. Håller ni hellre firandet hemmavid så kan ni hyra en alldeles egen stjärnkock som kommer hem till er och lagar till en trerätters gourmetmiddag,. Att gå i pension är för många det samma som att på allvar njuta fult ut av livet.


Här är några roliga bilder på pensionärer och gamla människor, för att det är roligt att skratta åt andra och ibland med andra. Onödigt men intressant: Äldsta människan som har bekräftats blev 1år och 1dagar gammal, kvinnan hette Jeanne Calment och var från Frankrike. Kan våra pensionärer bli äldre? Flera olika typer av undersökningar har kompletterat varandra.


Missa inte chansen till skön sommarläsning! På festen tänkte vi att vi skulle ha en liten frågetävling som visar hur mycket pensionär hon egentligen är.

Hon får svara på olika påståenden som är typiska för en pensionär , typ jagar du alltid extrapriser osv. Men min fantasi börjar tryta så jag behöver eran hjälp med att komma på saker som är typiska för en pensionär. Ska du hålla tal till någon som avslutar sitt yrkesliv?


Att rimma på pensionera, pensionär eller pension får massor av rimförslag i rimlexikon på nätet! Pensionera får t ex mer än 6förslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg