fredag 19 januari 2018

Vilka män vill kvinnor ha

Som du ser är svaret på frågan ”Vad vill kvinnor ha hos en man ? Pengar, stor kuk och ett fint hus”, nej det handlar nästan uteslutande om karaktär, omtanke och närvaro. De vill ha någon att dela sitt liv me inte någon att leva i närheten av. Vad kvinnor vill ha av män.


Alla män visar det kanske inte, men både män och kvinnor älskar komplimanger.

Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. Jag är en omtänksam, snäll, intelligent, välutbilda ödmjuk och ansvarstagande man med ett bra arbete, en rik fritid och många vänner. Mitt problem är att jag är den man som de flesta kvinnor säger att de vill ha , men som de inte tar när det kommer till kritan. Skulle det fungera skulle jag kunna tänka mig att ha flera kvinnor samtidigt, drömmen är att bara stämma dejt för att ha sex, ses och ligga snuskigt i några timmar eller bara på en lunch och sedan säga tack och hej. Vi lärde oss hur man gör en karriär, och flög ut i rymden, och barnen glöm inte att ta med - men nej!


Så mycket går igenom känslor, vilket är varför det ibland är så svårt att förstå vad kvinnor vill ha från män. Men vi razgrebli allt detta tillsammans och presentera er uppmärksamhet en mycket intressant fakta.

Tillsammans med brittiska Oxfords universitet har forskare vid Göteborgs Universitet undersökt kontaktannonser och hur de formuleras. Resultatet ger stöd åt en gammal föreställning om hur kvinnor och män vill ha sina partners, menar den drivande forskaren bakom projektet, Jörgen Johnsson, enligt GP. Män vill ha en kvinna vid sin sida som kan lysa upp ett rum med sitt leende. Enligt olika studier är män mer attraherade till kvinnor som är sympatiska och leende.


Ett naturligt leende förmedlar ett budskap av optimism och stabilitet – två egenskaper som många söker i en partner. Vett och etikett för kvinnor och män. Marianne Eilenberger Köp boken Beställ recensionsexemplar.


E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Vilka kvinnor har du stött på? Jag tror verkligen inte att män vill ha mig utan jag håller tummarna stenhårt varje ny dejt att jag ska få en chans till. Och att jag ska vara ett flickvänsmaterial och inte bara sex några gånger tills någon snyggare dyker upp.


När det gäller kvinnor kan män ibland vara blygsamma. Män gillar det när du släpper tips om hur mycket du vill ha honom ikväll oavsett om det är genom ett subtilt sex eller ett all-out-sexigt foto, älskar de bara att bli retaserade. Vi får inte glömma den vänliga del av kommunikationen mellan man och kvinna.

I allmänhet, för att ha något att prata om och göra något tillsammans. Så världen att män är mycket mer aktiva kvinnor. Kvinnor brukar vara mer selektiva när det kommer till att dejta än män.


De lägger större uppmärksamhet på de små detaljerna, ser bortom ytan och fysisk attraktion… men de vill även förföra och erövra sin perfekta partner. I denna artikel ska vi väldigt generellt gå igenom vad många kvinnor värderar i ett förhållande. Det kan låta kliché, men kvinnor älskar när män skämmer bort dem med rosenblad på sängen, ett glas vin, och förföriska kyssar.


Du vet att hon älskar det när hon glatt kysser dig tillbaka. Kvinnor kan ha lärt sig att agera på ett visst sätt i sovrummet, men de älskar fortfarande lite hårdare tag. Klipp aldrig ditt hår. Långt hår är alltid mer attraktivt än kort hår. Ett av de främsta skälen till varför en kille är rädd för att gifta sig är att gifta kvinnor alltid klipper håret.


Och då är det för sent, för man är redan fast. Kom bara till oss med problem som du vill ha det löst. En viktig förklaring till löneskillnaden mellan män och kvinnor är att män i genomsnitt arbetar betydligt fler timmar än kvinnor.


Detta beror inte enbart på att fler kvinnor deltidsarbetar, utan även vid jämförelse av heltidsarbetande män och kvinnor (35h) arbetar män i genomsnitt nästan 5fler timmar () än kvinnor. Det är nämligen vad vi killar gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg