måndag 22 januari 2018

Roliga citat om kärlek

Kärlek är något som man inte kan hålla, smaka på eller se, utan bara något som man kan känna. Kärlekscitat ger dig den råa sanningen om hur det är när man är nära inpå livet och hur det är när man har förlorat det. Roliga citat är citat som får skrattmusklerna att krampa och ger dig ett leende på läpparna.


Dessa roliga citatens syfte är att skapa humor om seriösa ting. Några roliga citat döljer viktiga budskap med ett skämt.

Det ger både möjlighet till eftertanke, men också en känsla av ironi då vi människor är ganska bra ibland. Här har vi sammanställt ett gäng guldkorn när det gäller citat om kärlek , och vi är övertygade om att du hittar ett gäng ordspråk som du gillar. Vi vill även passa på att tipsa dig om att du bör dela dessa citat med personer i din närhet! Vi tror verkligen att citat om kärlek kan ha en positiv effekt på våra liv. Eftersom dessa citat om kärlek ofta kan relatera till dina egna känslor och behov, kan de användas på många olika sätt.


Dessa kärlekscitat kan till exempel förklara andras känslor väldigt bra. Citat om när man hittat sin själsfrände.

Det finns fina citat som handlar om ny förälskelse såväl som roliga citat som handlar om kärlek som aldrig rostar. Men kärleken är ju inte bara något för par, här ryms det förstås många andra relationer och det är vanligt med kärleksfulla citat som handlar om familj, barn och vänskapsrelationer. Här kan du hitta ordspråk både med tema på kärlek och bröllop. Du kan hitta både latinska och svenska, även roliga och kända sådana. Det kommer även finnas möjlighet att hitta citat.


En sann vän är en sällsynt fågel. För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak. Letar efter roliga citat om kärlek , bröllop mm att ha i festhäftet.


Inte som barn sagt det har jag redan utan jag vill ha andra. Om det är din mamma kan du kyssa henne när som helst. Men om det är någon annan måste du fråga först. Jag ser på det så här: Att kyssas är kul om du tycker om det, men det är ett fritt land och ingen borde tvingas till det.


Hur får man kärleken att vara? Letar du efter visdomsord om kärlek eller citat om kärlek har du kommit rätt! Här är vår samling med visa ord om kärlek.

Till och med pojkar har något att säga om du lyssnar ordentligt. Lisa, år) ”På den första träffen ljuger de bara för varandra, och det brukar vanligtvis få dem så intresserade att det blir en andra träff. Ola, år) ”Många äter bara fläskkotletter och pommes frites och pratar om kärlek. En stor lista med ordspråk om kärlek ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång! Tipsa gärna dina vänner om dessa ordspråk också.


Här finner du humor i form av roliga citat , bilder och berättelser, m m. Behöver du förslag för fina kärlekscitat på svenska? Då har du kommit till rätt ställe. Jag läste nyligen att kärlek bara är en fråga om kemi.


Vi har samlat flera bra citat om kärlek. Det är kanske därför min fru behandlar mig som giftigt avfall. När en annan man stjäl din fru, finns det ingen bättre hämnd än att låta honom behålla henne. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer.


Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren. Den vet föga om kärlek som alltid talar om den. Italienskt ordspråk Den älskade är alltid vacker. Turkiskt ordspråk Det enda vi aldrig får nog av är kärleken. Och det enda vi aldrig ger nog av är kärleken.


Henry Miller Det finns många människor som aldrig skulle ha blivit förälskade om de inte hade hört talas om kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg