måndag 15 januari 2018

Soypro smak

Soypro smak

Köp Soy Pro hos Gymgrossisten. Vi har ett stort utbud. Här hittar du kampanjprodukterna! Stort sortiment av Aminosyror. Hitta till bästa pris hos oss! Handla hos Gymgrossisten! Busca Más Rápido y Mejor en ZapMeta Ya!


Soypro smak

Högt värde av BCAA, glutamin och arginin. Smaker : chokla vanilj och jordgubb. Smaken var vidrig i början men efter några veckor vande man sig och de blev helt okej (Tips drick allt i en omgång och ät nått smak ersättande direkt efteråt) Har även gett bra resultat och kroppen mår topp jämfört med innan när jag testade andra protein tilltag som haft för mycket konstig skit i sig. Vårt sojaproteinisolat är en vatten extrahera icke genetiskt modifierad produkt. Varje portion innehåller gram muskelbyggande protein och finns i tre härliga smaker – Strawberry, Chocolate och Vanilla.


Soy Pro är helt fri från mjölk och animaliskt protein. Soy Pro innehåller Sojaisolat är en högkoncentrera högkvalitets, lättsmält icke animalisk proteinkälla med mycket bra halter av viktiga aminosyror. Perfekt för vegetarianer, laktosintoleranta, de som inte tål vanliga proteinpulver.


Hållbar proteinkälla (Sustainable source). Body Science Soy Isolate innehåller 1 sojaproteinisolat och är en perfekt proteinkälla för veganer, vegetarianer, laktosintoleranta och individer med födoämnesallergi såsom mjölk och ägg. Jämför priser på Star Nutrition Soy-Pro 1kg.


The product does not contain lactose thus ideal for use by. Ett vegansk protein tillverkat av sojaproteinisolat och -koncentrat. Proteinpulver med smak av vanilj. Scitec Soy Pro Vanilla.


Innehåller sötningsmedel. Perfekt för dig som är vegetarian, vegan, laktosintolerant eller är ute efter en komplett proteinkälla som är behagligare för plånboken. Detta proteinisolat är vattenextraherad och ej genetiskt modifierad. Proteinet är mycket lättsmält för människans kropp och har goda halter av viktiga aminosyror.


Star Nutrition Soy-Pro finns i smakerna Natural, Berry blend och chocolate och innehåller eller gram protein per 1gram beroende på vilken smak du väljer. En påse på kg med Soy-Pro kostar runt 1kr och finns hos Gymgrossisten. Sök och jämför Star nutrition soy pro till ett billigt pris antingen från en dator eller din mobil. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Soypro smak

Så du kan jämföra både nytt och begagnat för att hitta bästa pris på Star nutrition soy pro. SOY PRO kan användas med vilken måltid som helst för att öka protein innehållet eller för sig själv. Typiskt proteinintag från drinkar är limiterat till av det dagliga protein intaget - användes därefter.


Blanda – portioner med någon vätska för att göra en drink. Använd dl vatten, mjölk eller juice per skopa. Smak , konsistens, vad det är gjort av och näringsvärden skiljer sig så himla mycket åt. Jag hoppas det kan hjälpa någon tränande vegan att hitta rätt i djungeln.


Inköpsställen hittar du allra längst ner i inlägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg