onsdag 10 januari 2018

Någon som köpt säng från sängfabriken

Välj bland sängar från Kinnabädden, Tempur och många fler. Lyxa till det med en dubbelsäng. Sleepo har ett stort utbud! På jakt efter en dubbelsäng? Fynda bland våra favoriter!

Gör årets bästa fyn köp online nu! Sängar av hög kvalitet, billigt. Snabb leverans - Köp nu! Jag undrar om någon köpt en kontinentalsäng från Sängfabriken. De har även haft kampanjer på groupon tror jag.


Köpa ny säng: Hur är Sängfabriken på Lets Deal? Någon som köpt säng från Sängfabriken?

I butiken blev vi mottagna av två trevliga killar. Efter att ena killen, Erik Axelsson, presenterat produkten och dess egenskaper mycket ingående, provade vi några andra sängföretag. Vi återvände dock efter timmar och köpte sängen Erik föreslog från början.


Kundbemötande och pris gjorde att vi bestämde oss för Sängjättens säng. För den som vill sova extra mjukt har vi även en bäddmadrass med pocketresår. Våra kontinentalsängar är både snygga och har en mycket hög komfort, förutsatt att du har valt en säng som passar just dig och din kropp.


Vi har både enkelsängar och dubbelsängar och kan dessutom specialanpassa sängen efter dina önskemål. Ett maskrosbarn som varit självförsörjande sedan 13år. Jag gjorde en viktresa från drygt 1kg, och omvandlade min hobby till ett yrke, och utbildade mig till personlig tränare. Hälsan är ett viktigt fokus för mig, som vuxit mig stark från utmattningsdepression, och är min medicin för att fortsätta hålla balansen.


Sängfabriken är ett mindre företag med ca anställda som tillsammans arbetar för att producera högkvalitativa sängar och sängtillbehör. Vi strävar ständigt efter att hitta de bästa möjliga materialen för att våra sängar ska hålla den allra högsta kvalitén. Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd.


Val av säng och hårdhet. Här av vi sammanställt en guide som du kan ta hjälp av när du ska köpa en säng av oss. Det första du behöver ta ställning till är vilken sorts säng du vill ha.

Vi tillverkar våra sängar utifrån perfektion i vår fabrik i västra Mälardalen och säljer dem direkt från fabriken, utan mellanhänder. Det gör att du kan välja bland sängar av yttersta kvalitet och design till ett attraktivt pris. Att tillverka en riktig kvalitetssäng är ett hantverk som kräver stor kunskap, erfarenhet och tålamod. Royal Crown ställbara kontinentalsäng är en handtillverkad säng från Sängfabriken. Med samlad kompetens och lång erfarenhet har sängmakarna tagit fram Sängfabrikens mest exklusiva och innovativa ställbara säng.


Royal Velvet är en av våra mest exklusiva kontinentalsängar och den är handtillverkad av våra duktiga hantverkare på Sängfabriken i Valskog. Sängen är en kvalitetssäng som levereras med en fyllig, handquiltad gavel i en tidlös design. Jag hittade sängfabriken. Stort utbud av sängar.


Jag ringde och pratade med dem och de menar att de levererar sängar i veckan från deras fabrik i Sverige, och att det är livstids garanti. Rodeo kontinentalsäng levereras som ett komplett sängpaket med gavel, ben och bäddmadrass. Dessutom ingår det ett set med sängkläder, täcken kuddar och madrasskydd.


Denna säng är uppbyggd med ett enklare dubbelt resårsystem med en nedre individuell pocketresår och en övre resår med individuella pocketfjädrar. När du handlar på Homeroom kan dina produkter levereras till utlämningsställe eller som hemleverans, beroende på vad ditt paket väger. En beställning kan dela upp sig i olika leveranser eftersom varorna kan plockas från olika varulager, eller skickas direkt från någon av våra samarbetspartners. Deras regionchef Nilton skulle ha hört av sig men det har nu gått över månad utan något svar.


Har kontaktat Sängjätten men de svarar fortfarande inte. Er personal har själva sagt att denna säng (Stockholm) inte var bra kvalite och det var många som klagade på denna säng. Kommer aldrig att rekommendera er till någon överhuvudtaget.


Tillsammans med den individuella anpassningen av resårmadrasserna i sängen , ger det helt nya möjligheter för att anpassa liggkomforten helt optimalt för dig eller er, som ska ligga i sängen. Som med alla andra kontinentalsängar från Bättre Nätter, erbjuder återförsäljare dagars byte av resårmadrasserna, om du skulle ha valt en. Jag frågade på instagram om denna och fick över 1svar på en timme att sängen är fantastisk. Jag fick läsa att vissa till och med hade haft ryggproblem men köpt denna säng och sedan sluppit smärtan.


Det kändes iallafall som om det var rätt för oss så vi slog till direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg