torsdag 11 januari 2018

Team lars massage

Team lars massage

Vi utför företagsmassage i hela landet och huvudsakligen i Stockholm, Malmö, Göteborg och. Klicka här eller ring. Glömt lösenord: Ange din e-post nedan och. Team Lars Massage Adress.


Anslut dig till vår Massörbank! Tillsammans bygger vi ett skyddsnät som fångar upp tidiga muskel- och stressbesvär på företaget. Ni får en egen massör som kommer till er arbetsplats.


Vår mission är att genom riktad friskvård få våra kunder att hålla sig i form och trivas med livet. Verksamhetsbeskrivningen för. Så fort de behöver vår hjälp, rycker vi ut. Vi ser oss gärna som ”vardagens hjältar”.


Team lars massage

Om våra kunder mår bra, gör vi det också! Vi vill dela med oss av vår erfarenhet och finns till för dig som ny massör. Det kallas också Företagsmassage och innebär att ni får en egen massör till er arbetsplats, friskvård. Här kan du se hur massage på jobbet går till, varför du skall gå på massage och att resultatet av din massage är bra. Detta är vad vi gör varje dag.


Behandlingar som tar hand om små krämpor, besvär, tar bort smärta, är skönt och ger en stunds läkande vila i vardagen. Vi tackar Jay ”Mr Hollywood” för ett fantastiskt jobb med filmen. På Östra Ågatan driver en av stans mest erfarna massörer sin praktik, Lars Carlstrand har jobbat med massage sedan mitten på 80-talet och inom hans verksamhet arbetar i dag ett gäng mycket skickliga terapeuter. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Team lars massage

MOTTAGNINGEN I UPPSALA På mottagningen erbjuds olika behandlingsformer och vi tar emot både privatpersoner och företagskunder. De ger även tips och råd om stretchövningar och övningar för att lindra stela leder och muskler. Landets största leverantör av massage på jobbet. Sections of this page. Massagebehandlingar sker på orter med certifierade massörer.


Massagen är klassisk svensk massage minuter. Vilka utförde behandlingarna? Sök Hudvår Fotvår Apotek, skönhetssalonger, massörer och mer. Då både typ av behandling och kostnad för behandlingen skiljer oavsett om du vill ha en skönhetsbehandling typ hårförlängning eller om du har fått ont i ryggen och det kan därför vara bra att undersöka med.


Se thomas gateruds profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck thomas. Boka behandling hos Massage genom Bokadirekt. Notera att adressuppgifter eventuellt kan ha ändrats sedan registreringen samt att behandlingarna som företaget utför kan skilja sig från listningen här.


De kan ha fler behandlingar och vissa andra behandlingar kan ha utgått eller skilja sig från beskrivningen som anges här. Effektiva behandlingar som stimulerar lymf- och blod cirkulationen. Rensar ut överloppsvätska och slaggprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg