måndag 15 januari 2018

Kuratorskonventet uppsala

Kuratorskonventet uppsala

Uppsala universitet använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Frågor om gästkort och nationerna i. Har du frågor om gästkort? Verken Uppsala vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Uppsala studentkår har fyra sektioner: Humanistiska, Lära, Medicinska och Samhällsvetenskapliga sektionen.


Kuratorskonventet uppsala

Om du till exempel är lärarstudent är det Sektion Lära du ska vända dig till om du har frågor eller behöver hjälp. Uppsala Senioruniversitet erbjuder sina medlemmar stimulerande studiecirklar, föreläsningsserier, föreläsningar, studiebesök, teaterresor, resor mm. Den som är student någon annanstans än i Uppsala , men vill ha tillträde till nationerna måste lösa ett tillfälligt ”medlemskap”, kallat gästkort. Ska du söka utlandsstudier? Därför kommer CC ha extra mottagningstid på fredag, mellan 11.


Välkommen förbi KK-kontoret! På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Kuratorskonventet , KK i dagligt tal, är Uppsalas tretton studentnationers samarbetsorgan. Logga in där istället! This is where you buy your nation guest card. Termen studentliv avser normalt främst studentens fritid.


Denna artikel vill dock försöka skildra Uppsalastudentens liv i vidare mening och även något skildra lärosätena, studierna och de akademiska traditionerna och lyfta fram det som är typiskt för Uppsala. KURATORSKONVENTET UPPSALA. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Hitta och få information om kurator uppsala län uppsala län i Uppsala Län och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Kårfika hos Uppsalaekonomerna på Borgen, Kyrkogårdsgatan 2B. Håll utkik efter skylt. Avsnitt på den här sidan. Mer om vår historia hittar du här.


Man ser även till att nationerna har champagne så det räcker till både galopp och fest. Ett kårhus inhandlades, med Sten som en huvudaktör. Alla är varmt välkomna! För det dagliga arbetet finns arbetsnämnden, AN, som fungerar som kuratorskonventets styrelse.


Nationer och studentkår, föreningar. Hon initierade befattningen Kultursamordnare som hon innehade i två år. Kyrkan är efterfrågad och har en viktig uppgift att fylla. Universitetskyrkan Uppsala.


Kuratorskonventet uppsala

Around 2singers take turn during this wonderful event. Allt ljus på Uppsala är en ljusfestival i Uppsala city som pågår under tre veckor i november. Ljusverk med koppling till relevanta profiler, platser och fenomen i Uppsala lyser upp stadskärnan i novembermörkret.


De anrika studentnationerna i Uppsala varnar för en oviss framtid för deras verksamheter. Kårerna fokuserade på studiebevakning och nationerna på det studiesociala, och det har börjat att förändrats. Supervalborg närmar sig med stormsteg och kuratorskonventet arbetar med att finslipa alla detaljer och se till så att planeringen håller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg