tisdag 9 januari 2018

Flirta synonym

Klicka på länken för att se betydelser av flirt, flirta , flirtig på synonymer. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till flirt, flirta , flirtig. Det är frustrerande att flirta med framgång så som vi har gjort.


Men på nätet är det lätt att ställa frågor till andra och flirta lite. Men en högskola som den han just lämnat behöver givetvis inte flirta med publiken. Man undrar vilka väljare det är som hon vill flirta med.

Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Mer information om flirta.


Vi har totalt tre synonymer till flirta , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för flirta , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Flirta synonym , annat ord för flirta , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av flirta flirtar flirtat flirtade (verb).


Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.

Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Ett annat ord för flirta och flirta synonym ! Nu vet du vad flirta betyder! Vad är en synonym och ett motsatsord?


En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Find descriptive alternatives for flirt. Synonyms for flirt at Thesaurus.


Betydelser: lekfullt antyda eller visa sig erotiskt intresserad av någon genom ögonkontakt eller konversation (överfört, ofta politiskt) antyda eller visa. Annons: Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Berika ditt ordförråd. Nedan hittar du rätt svar och synonym på flirta med Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet.


Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Men som exempel är flört synonymt med flirt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Flirtig synonym , annat ord för flirtig, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av flirtig. Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Flirt synonym , annat ord för flirt, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av flirt flirten (substantiv).


Flirta på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg