måndag 15 januari 2018

Citat om starka kvinnor

Därför kan det kännas extra skönt att få bli peppad av kvinnor som står upp för andra kvinnor och som kämpar för att alla kvinnor ska ha samma rättigheter som män världen över. I bildspelet hittar du citat från Malala till Madonna som kommer bli ditt nya motto i livet. Kika in och bli peppa inspirerad och bara så glad. Utforska annacarinagustafssons anslagstavla Starka kvinnor citat på Pinterest.


Citat om starka kvinnor

Marlene tog en tydlig och stark ställning för kvinnor genom sitt mode. Hollywoodskådespelerskan bar byxor och en herrkostym i en tid då det ansågs absolut skandalöst. Hon sa en gång det berömda citatet : ”Jag klär mig för min image. Inte för mig, inte för allmänheten, inte för modet, inte för män. Twentieth Century Fox.


Utforska josefinehedmarks anslagstavla Starka kvinnor citat på Pinterest. Idag är det internationella kvinnodagen och för att hylla det har FRIDA tagit fram inspirerande citat att leva efter. Här kommer några favoritcitat om livet, karriären och att våga ta plats – av kvinnor , för kvinnor. Låt dig inspireras av dessa förebilder, vilket citat gör. Tre anledningar till att kvinnan är ett starkt kön 1. Kvinnor kan blöda i flera dagar utan att dö.


Kvinnan i rätten Hur kan det komma sig att din man har hamnat så fel? Den kloka kvinnan blir glad när hon anses vacker. Den vackra kvinnan blir glad när hon anses klok.


Alla kvinnor vill att man enbart ska ägna sig åt dem. Det är därför de flesta kvinnor älskar dumbommar. Den som kan styra en kvinna kan styra en nation.


Citat om starka kvinnor

En härligt färgstark, humoristisk och ibland bitsk samling citat av starka kvinnor ! Var har t ex Katherine Hepburn att säga om skönhet, Zsa Zsa Gabor om män, Mae West om misstag och Marilyn Monroe om kärlek? Och vem har sagt: Kompromissa inte med dig själv. Det som kvinnor måste lära sig är att ingen ger dig makt. Rosanne Barr Jag förstår, om en tjej vill vara en legen borde hon fortsätta och vara en.


Tid att visa dina vänner din inre styrka. Denna pin hittades av Meredith#129430;. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Här är en samling smarta ordspråk och citat om styrka, skrivet av äldre människor som tror sig veta mer än oss andra, och ibland även gör det.


Det är viktigt att vara stark såväl fysiskt som psykiskt, så låt oss ta tillfället i akt och studera glömda tiders uppenbarelser, teorier och tankar. Jag hatar när ni pratar om alla kvinnor som rara flickor i stället för rationella varelser. Citat om meningen med livet. I Hollywood finns det massor av bra förebilder, starka kvinnor som visar oss att allt är möjligt - bara man jobbar hårt nog och tror på sig själv.


Vi har samlat peppande och inspirerande citat från kvinnorna vi ser upp till, så klicka på bilderna och läs allihop! Det första: trots vår raffinerade uppenbarelse är vi fortfarande naturliga, vilda varelser. Visste du till exempel att lönegapet mellan män och kvinnor innebär att på en normal arbetsdag, mellan 08. Män däremot har betalt hela dagen. Drfr fr kvinnor vlja det barn som passar dem bst.


Klla: Ingmar Bergman Det finns stora mn som fr andra att knna sig sm, men den verkligt store mannen r den som fr var och en att knna sig stor. Chesterson Det krvs en stark man fr att mta en stark kvinna. Buck Det r meningslst att grla med mn, de har ju alltid fel. Läs citaten och dela dem med andra för att få ut det mesta av ditt nästa projekt. Vi behöver jämställdhet Jämställdheten i Sverige har kommit långt och även på andra ställen i världen, men än är vi inte riktigt där.


Under torsdagen släppte Dagens Nyheter en granskning om att historieböckerna i svenska skolan har glömt kvinnorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg