tisdag 23 januari 2018

Första hjälpen kit apoteket

Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Stort utbud inom första hjälpen , till exempel första hjälpen.


Handla produkter från hela vårt sortiment online - noga utvalda varumärken! Just nu har vi även fri frakt.

Första Hjälpen Kit Small. Passar bra att ha i bilen, båten och hemmet. I alla tänkbara situationer är det bra att kunna ta hand om sig själv i väntan på hjälp.


Hos oss hittar du många bra produkter att ha till hands om olyckan är framme. Vi har bland annat första hjälpen kit som innehåller det mesta du kan tänkas behöva om olyckan är framme. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Alla nödvändiga produkter för första hjälpen ingår. Produkterna är överskådligt placerade i olika fickor. Med kardborrfästen så väskan går att fästa på cykeln eller barnvagnen. Gör ditt eget kit eller köp ett komplett. Trixie första hjälpen kit borde finnas i varje hem där ett djur bor!


Om olyckan är framme finns det saker i kitet som hjälper lurviga vänner. Kronans Apotek är en av Sveriges största apotekskedjor med över 3apotek i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. En liten väska som går att fästa i bältet eller bäras i fickan. Kitet har praktiska kardborrband som gör väskan enkel att öppna.


Hemapotek och första hjälpen väska. Här nedan följer förslag på saker som är bra att ha i ett hemapotek kit för hund och katt. Vi har även ett färdig förstahjälpenkit fylld med noga utvalda produkter.


Under Vård och hälsa hittar du fler produkter under respektive område. Ett första - hjälpen -universalförband med fyra funktioner: 1.

Tryckförband för kraftiga blödningar. Täckförband för ytliga sår. Förpackningens omslag innehåller tydliga färgbilder och instruktioner. Tillfälligt stödförband. Lämplig för större sår.


Ultralätt, minimalistiskt och vattentätt första hjälpen kit för folk i farten. Kombinerar supertunna men robus ta material med platsbesparande design. Light amp, Dry First Aid Kit Nano från Lifesystems är ett riktigt smidigt första hjälpen - kit som är båda ultralätt och vattentätt. Recept till tonåringar Var är receptet?


Du kan inte se recept för barn mellan och år. Hälsomyndigheten har bestämt att. Väskan har ett handtag med justerbart kardborrband.


Festivalcheck ☑ Glöm inte det nödvändigaste när du ska på festival.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg