onsdag 17 januari 2018

Mood hårfärg tips

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Hos KICKS hittar du hårfärg från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet. Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr.


Köp idag skickas imorgon!

Hårtoning, färgning, färginpackning (färgbomb), Välj efter din färgnyans här. En permanent hårfärg ska bara användas för att färga ett ofärgat hår och i utväxten. Välj en färg där utväxten inte kontrasterar mot den egna hårfärgen om du vill slippa alltför markant utväxt. Tänk igenom ordentligt om du ska göra håret blondare, är du för mörk i dig själv blir det inte som på förpackningen. Jämför priser och läs recensioner på Hårfärg.


Välkommen till PriceRunner! Hårfärg Garnier Nutrisse Truly Blond Ultra Lgiht Silver Blonde kr. De populära färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och skimrande resultat!

Skydda huden från hårfärg. Se till att du skyddar dina händer med plasthandskar och färga håret i kläder som du inte är rädd om. Ha en fuktig handduk redo för att torka upp ofrånkomliga färgfläckar på golvet.


Lite vaselin runt hårfästet och på öronen förhindrar att du får färgfläckar på huden. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud.


Vi har samlat färg från några av de mest populära varumärkena tillsammans med nya, spännande produkter. Titta runt i vårt stora utbud och köp hårfärgen på nätet. Du hittar både supertoningar och lättoningar och kan beställa färgbomber eller inpackningar med färgpigment som förlänger och bevarar din hårfärg optimalt. När du känner för en förändring kan en ny hårfärg vara ett bra alternativ. Hos oss i MOOD Stockholm hittar du spännande butiker och många, intressanta varumärken.


Det ger en unik och tilltalande mix som gör det extra roligt att handla, oavsett vilken stil eller look du är ute efter. I MOOD Stockholm finns inredning, mode för dam och herr, skor, smycken, glasögon samt övriga accessoarer. I vår inspirerande galleria kan ni njuta, shoppa och umgås, allt under under samma tak.


Stort utbud av hårfärg t. Nyheter och erbjudanden på hårvårdsprodukter. Pigmenterad hårinpackning som fräschar upp din hårfärg. Du får två färger – använd den som passar dig bäst själv och ge bort den andra till en vän.

Läs mer i GLOSSY Mag på sida 10. Fel hårfärg kan få dig att se hela år äldre ut än vad du är, berättar frisören och färgexperten Ann-Christin Nilsen för norska tidningen kk. Väljer du tvärtom rätt hårfärg har det lyckligtvis ofta motsatt effekt. Ja, när hår- och hudton matchar varandra kommer du att stråla och se yngre ut. Här kan du fynda hårfärg , toning och krämer som hjälper till att hålla din snygga färg snygg längre.


Med kända märken som bland andra Loreal, Mood , Garnier och Schwarzkopf kan du få till varma rödbruna toner, ljusbruna eller varför inte lila, askblond eller blå? Monique 8 när du haft det i minuter, har det inte blivit vitt då? Vad hade du för hårfärg innan du färgade?


Ville bara visa er denna underbara hårfärg jag gjorde på min kund igår. Här är en blandning av mörka, ljusa slingor, en mörkare botten och en beige blond ton som blev verkligen helt underbar. MOOD hårfärg - Det står i anvisningarna att man ska färga det på blött hår :s på alla andra märken jag har färga. Nivå 3: Permanent hårfärg.


Välj alltid en ljusare nyans, det blir ofta mörkare än vad man tror. Glöm inte att vara snäll mot ditt hår och vänta minst veckor mellan varje färgning. Det finns även färgbevarande schampon, balsam och inpackningar som gör att din hårfärg sitter längre och inte tappar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg