tisdag 16 januari 2018

Barnmorska uppsala

Välkommen till våra engagerade barnmorskor. Vi finns här för dig och dina behov. Du behöver inte anmäla dig innan bokat besök, utan sitt ner i väntrummet och vänta på din tur.


För dig som är gravid - boka tid för inskrivning redan i vecka sex! Att vi är kompetenta och erfarna barnmorskor räcker inte. Vi kan bara lyckas om vi ser dig, får dig att känna dig personligt bemött och utgår från dina individuella behov.

Så då vet du vilka krav vi vill att du ställer på oss. Barnmorskeprogrammet vid Uppsala universitet framhåller vikten av evidensbaserad kunskap där den erfarna barnmorskan handleder den blivande barnmorskan. Teori följs alltid av praktik och du omsätter därmed kunskaperna du just har fått i praktisk handling. När du är gravi ta prov för könssjukdom, gynekologisk hälsokontroll, sex och samlevnad. Barnmorskan ansvarar också för gynekologisk hälsokontroll, sexual– och preventivmedelsrådgivning, skriver recept på p-piller, tar prov om könssjukdomar och spårar sexuell smitta.


För förstföderskor finns en föräldraförberedandekurs på 4-tillfällen som är gratis. Till våra erfarna barnmorskor är du välkommen för kostnadsfri preventivmedelsrådgivning. Vi kan hjälpa till med förskrivning av preventivmedel samt att försk.


Vårdcentralen drivs på uppdrag av Region Uppsala med samma avgifter som andra vårdcentraler.

Högkostnadsskyddet gäller. För mer info om avgifter, klicka här. Din integritet är viktig för oss. Nu får du som är gravid träffa barnmorskan redan i sjätte veckan. Det är för att du så tidigt som möjligt ska kunna anpassa dina levnadsvanor till det som är bäst för barnet.


Mer om att träffa barnmorskan i vecka 6. Söker du gynekolog i Uppsala ? Beroende på vilket sjukhus och vilket BB assisteras sjuksköterskor och läkare av barnmorskor. Oftast är det bara barnmorskor och sköterskor närvarande vid födseln. Barnmorskorna är också de som övervakar de nyblivna mammornas och de nyföddas hälsotillstånd på BB-avdelningen och bistår med råd för amningen av barnet. Barnmorska Uppsala - ekg, bihålebesvär, barnlöshet, husläkare, läkare, receptförnyelse, bvc, infertilitet, barnavårdscentral, cellprov, artros.


Barnmorskemottagningen Hjärtat i Uppsala var först i Sverige med att bygga upp projektet Känd barnmorska ”. Ett projekt där förlossningsrädda kvinnor får chans att träffa samma barnmorska under hela graviditeten och förlossningen. Barnmorska till Flogsta vårdcentrals ungdomsmottagning Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt till vår ungdomsmottagning. Ditt uppdrag Som barnmorska kommer du främst att arbeta med sexualitet och samlevna preventivmedelsrådgivning och preventivmedelsförskrivning.


Lönestatistik för Barnmorska gör att du enkelt ser om du har rätt lön. Medellöner för detta yrke och andra inom Hälso- och sjukvår samt annan nyttig statistik. Linnékliniken ligger mitt i Mälardalen, med bra kommunikationer till både Stockholm och Arlanda.


Vår långa erfarenhet inom IVF gör att bara enstaka besök behövs här under en behandling.

Bor ni längre bort räcker det ofta med ett besök i Uppsala för själva IVF-behandlingen, detta tack vare samarbetet med läkare över hela landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg