tisdag 9 januari 2018

Tele2 driftstörningar

Tele2 driftstörningar

Läs mer om vår täckning och hur vi arbetar för att ständigt förbättra täckningen. Här kan du gå direkt till vår täckningskarta. Driftstörning mobila nätet. I vår driftinformationskarta kan. Hos vår support får du information om och hjälp med bl a din.


Tele2 driftstörningar

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Använd vår täckningskarta för att enkelt och smidigt se. Sök på adress, område eller klicka dig fram och zooma in på det område du är intresserad av. Längst ner på sidan hittar du större aktuella driftstörningar. Tjänsten inte fungerar?


Under eftermiddagen har en driftstörning i mobilnätet påverkat kunder i 2G, 3G och 4G. Störningen har inneburit att kunder kan haft svårt att ringa, och. Om du beställer via tele2. Här hittar du aktuell information om mindre, lokala driftstörningar för bredban tv och telefoni.


Du ska känna dig trygg med att vi alltid har det bästa alternativet för dig. Hos oss är det enkelt att vara kun även när du vill byta abonnemang eller telefon. Alla stora flygplatser är drabbade, precis som kommuner och landsting.


Men även ett antal privatkunder. Våra tekniker jobbar intensivt. Vi undersöker felet för fullt. Vid 20-tiden meddelade telejätten att problemen var lösta. Alla kunder ska ha fått full funktionalitet, men vi kommer fortsätta monitorera under natten.


Tele2 driftstörningar

Telehar stora driftstörningar. Här ser du aktuell information mindre, lokala driftstörningar för mobiltelefoni och mobilt bredband. Lokala driftstörningar på mobilnätet Vi skiljer på stora driftstörningar som drabbar många människor, och mindre (lokala). På morgonen uppgav TT att det kunder även har problem med sin mobila internetuppkoppling. På Comviqs webbplats för rapporter om driftstörningar står att fem län är drabbade: Stockholm, Gotlan Kronoberg, Norrbotten och.


Se om det finns en driftstörning där du befinner dig just nu. Logga in och välj det abonnemang du upplever problem med så visar vi all. Har du problem med täckningen på din mobil?


Se aktuella driftstörningar i ditt område här. Vårt erbjudande omfattar produkter och tjänster inom mobil telefoni, fast. Tågtrafiken i landet har också drabbats och tågen gick inte över Öredsundsbron under delar av natten.


Kunder från hela Sverige har rapporterat att de drabbas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg