fredag 12 januari 2018

Bästa deodoranten män

Luxplus är en medlemsklubb online. Välj från vårt stora utbud. Köp herrparfym med rabatt. Handla ditt favoritbrand billigt.


Bästa deodoranten män

Vill man däremot göra en svettig aktivitet, som ett pass på gymmet efter jobbet har deon svårare att klara utmaningen. Eftersom deodoranten appliceras med ett sprejtryck tar det en liten stund innan den torkar in. Strålen har dock bra spridning och med bara ett tryck får man en jämn applicering i hela armhålan. Vissa deodoranter i testet gav ett jättebra resultat, medan andra var helt katastrofala. Den allra bästa deodoranten var från Rexona – Natural Minerals Pure.


Testpanelen var näst intill helt enig, då de satte femma efter femma på deodoranten som de flesta ansåg höll vad den lovade. Den här deodoranten testade jag förra året när jag satt i NOC-Sveriges jury för Swedish Organic Awards. Den tillverkas i Sorsele och doftar fantastiskt. Innehåller alunsalter, risstärkelse och bikarbonat som gör att grogrunden för bakterier minimeras. Dessutom torkade deodoranten snabbt på huden och kändes mycket skonsam och skön att använda.


Den höll även bra under tuffa träningspass och stressiga dagar på jobbet. För att underlätta för dig har vi skapat en topplista med våra bästsäljande deodoranter för män. Listan innehåller många klassiker och om du vill matcha dina dofter kan du hitta vår topplista för herrparfymer här. En deodorant som håller huden torr och tar bort svettlukt är ett måste i necessären. Vi har testat ekohyllans bästa varianter.


Utbudet av naturliga och ekologiska deodoranter växer, allt fler undviker att smörja huden med aluminium, alkohol och onödiga tillsatser som annars är vanligt förekommande i traditionella deodoranter. Men snittet blev ändå en trea. Den här deon kommer i pulverform och består av träkol, salviapulver, patchouli, kalamin och lavendelpulver. Man häller lite deo i händerna och pudrar det sedan i rena, torra armhålor.


Bästa deodoranten män

En bra deodorant är viktigt för att känna sig fräsch. Här hittar du ett urval av de bästa deodoranterna för män som vill hålla svettlukt borta. Vi säljer manliga deosticks, spray och roll-on från flera av de ledande märkena för killar.


Beställ idag, lukta gott imorgon. Min var slut så jag gick in i min brors rum och sprayade AXE i armhålan. Bästa deodoranten jag nånsin använt! Jag använde manliga spraydeo i många år tills jag en dag fick veta VAD deodorant är.


Då började jag med Neutral. Skall du satsa på något så börja med grunderna. Att slippa att gå omkring och lukta svett borde vara alla mäns primära mål.


När man väl har tagit hand om det problemet kan man börja med finliret men börja med att göra dig själv och din omgivning en tjänst. Testa dig fram för att hitta vilken som är den bästa deodoranten för dig. Letar du efter bästa ny deodorant men har svårt att välja? Här kan du hitta vår topplista med de bäst säljande deodoranterna för killar. För män underlätta för dig har vi antiperspirant en topplista med våra bästsäljande deodoranter för män.


Bästa deodoranten män

Svettfläckar kan man hålla borta länge om man i ett tidigt stadium alltid tvålar in området med galltvål innan vanlig tvätt. Med tidigt stadium menas när toppen är ny och det knappt hunnit uppstå någon synlig fläck. Detta har räddat mången ljus topp i uppåt tre år för min del. Det bästa är att använda varmt eller ljummet vatten, då detta hjälper till att öppna hudens porer. Det är dock viktigt att torka huden igen innan du börjar med själva rakningen.


Detta beror på att om du rakar på våt hu finns det risk att maskinen ”hackar”. De flesta känner till ”förnöjelsen” där apparaten drar i. LP-skivor under armarna! Då är det dags att hålla svetten på armlängds avstånd. Många effektiva antiperspiranter innehåller. Recension av Recipe for Men Alcohol-Free Deodorant Stick.


Ytterligare en fullpoängare från Recipe. Deras Antiperspirant roll-on är redan en best-säljare så kudos till dem att de även tagit fram en deo-stick när de egentligen inte behöver fler produkter inom den här kategorin. Nu när bröllop och sommar kommer närmare så börjar jag tänka på hur man ska slippa svettringar under armarna,. Det bästa för barn är solskyddskläder som täcker så mycket av kroppen som möjligt, och då ska man inte glömma bort solhatt eller annat skydd för huvudet.


Barn hud är så pass tunn att små barn under ett år helst inte ska befinna sig i direkt solsken alls, och framför allt ska timmarna mitt på dagen då solen är som starkast tillbringas i skugga eller inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg