tisdag 30 januari 2018

Skräckfilmer 2013

James Wan tar oss tillbaka till huset som Gud glömde. I första filmen fick vi följa familjen Lambert och deras öden med det övernaturliga och i denna uppföljare får vi se vad för otäckheter som den olycksaliga familjen råkar ut för nu. Medan Texas Chainsaw 3D och Evil Dead möjligtvis kommer att sticka ut mest, så finns det även lite andra titlar som bör uppmärksammas.


Nu är julen över och om några dagar är det nyårsafton. Jag presenterar här några filmer som jag anser vara intressanta. Filmkategorin skräckfilm är till för att väcka känslor i åskådarna av filmen.

En skräckfilm har som mål att skrämma den som ser filmen och väcka känslor som obehag och rädsla. Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Betyg: av 10.


Fyra udda karaktärer gör en roadtrip genom USA. Men det är inte vilken roadtrip som helst – zombieapokalypsen har brutit ut och de fyra gör vad de kan för att överleva. Det här är mer en komedi än skräckfilm, men gillar du zombiefilmer och skådisarna är den helt klart värd att se.


Dessutom ryktas det om flera uppföljare på gång! Halloween Den oktober är det Halloween, och den november alla helgons dag.

En perfekt helg för att stänga in sig med några ordentliga skräckfilmer – Elias Björkman tipsar om sina tio favoriter. Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens. Familjen Perron flyttar in i ett hus på ensliga Rhode Islan men snart börjar oförklarliga saker hända och deras tillvaro blir alltmer mardömslik. En hel del skräckfilmer blandar flera genrer, särskilt science fiction, fantasy och thriller.


Tio skräckfilmer som gör dig vettskrämd. Top - I ett tidigare inlägg listades årets kommande skräckfilmer , närmare ett femtiotal filmer. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning.


Klassiska skräckfilmer The Innocents. Det är en tung och något sorglig film och därför inte så där lämplig om du vill ha en riktigt glad Halloweenkväll. Filmen är av det ockulta slaget.


Videosamtal med veterinär. Min underbara lillasyster är underbar! Heidi, a radio DJ, is sent a box containing a record - a gift from the Lords. Vill se massa bra skräckfilmer , så ös gärna på med tips!


Det finns ju hur många filmer som helst, men många är bara allmänt B. I helgen väntas nya Halloween bli den stora vinnaren på biotopplistorna runt om i världen.

Vi har mer än års erfarenhet av bröstoperationer och vår egen AK-metod. Skräckfilmerna som dödar allt motstånd. Kortfattad fakta: Jag älskar skräckfilmer , speciellt de som INTE handlar om massa sex och fulla tonåringar. Här är de läskigaste filmerna som baseras på sanna historier. Sen finner jag de skräckfilmer som sägs vara verklighetsbaserade mer intressanta.


Så nuuu i mars månad så har jag forskat lite och kollat upp lite fakta om några av mina favoritskräckfilmer som sägs vara verklighetsbaserade. Vi på The Wine Company ger dig möjlighet att enkelt och bekvämt kunna beställa utsökta viner från vårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg