torsdag 11 januari 2018

Avbetalning tandvård

Ett krav: Inga anmärkningar (år). Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Socialtjänsten kan hjälpa till att bedöma om du har rätt att få tandvård inom ramen för socialtjänstlagen om du saknar bostad och inte har råd med tandvård.


På vissa orter i landet finns särskilda läkarmottagningar för hemlösa där du kan få sjukvård och få en hänvisning till tandvård. Nu samarbetar vi även. Oftast betalar man sin behandling efter varje besök, med betalkort eller kontanter.

Men ibland är olyckan framme och man har kanske inte någon buffert att ta av. I samarbete med ett finansföretag erbjuder vi räntefri avbetalning i upp till månader med den första månaden betalningsfri. Om du vill ha möjlighet att dela upp betalningen för din tandvård månadsvis kan du prata med din tandläkare eller vår personal i receptionen. Då får du hjälp att ansöka om vårt tandvårdslån. Räntefri avbetalning.


Sprog – اللغة – Språk. Avbetalning tandvård ! Vi på Resurs erbjuder dig en säker och smidig finansieringslösning, både för dig som tandläkare och för dig som privatperson. Ja, man kan få på avbetalning.

Han fick ett nummer till en kvinna som hade hand om detta och ringde henne. Där fick han beskedet att han skulle återkomma när han fått sin faktura (han hade gjort många behandlingar som skulle sammanställas i en faktura). Smidiga lösningar för dig som inte kan eller vill betala allt på samma gång.


Delbetala tandvården med Klarna. Välj att betala vid ett senare tillfälle eller dela upp betalningen för tandvården i upp till månader. Välkommen att delbetala hos Distriktstandvården.


Vi har även räntefri avbetalning i upp till månader med Resurs Bank (förutsätter godkänd kreditprövning). Det ska vara enkelt att besöka oss. Har du tandvärk, har en tand gått sönder, tappat en lagning eller annat akut ärende och vill få en snabb tid? Vi kan oftast erbjuda dig en tid SAMMA DAG. Om du redan har betalat tandvården kan vi inte ta hänsyn till kostnaden.


Undantag görs endast då du akut tvingats uppsöka tandläkare. Tillägg för kostnader för glasögon eller linser kan ges om du kan styrka kostnaden och behovet genom skriftligt intyg från optiker. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Tandvård på avbetalning med betalningsanmärkning? Om du har betalningsanmärkning kommer du med stor sannolikhet att bli nekad avbetalning för din tandvård. I detta fall behöver du ta ett lån externt hos en långivare som godkänner dig med betalningsanmärkning.


Om du vill låna pengar till tandvård och få den där med på avbetalning så kan du spara mycket genom att jämföra olika privatlån. Det du ska jämföra är ränta och villkoren.

Så du får ett så bra lån som möjligt med så låg ränta som möjligt. Kostnadsfritt tandvård för barn mellan 3-år Läs mer Käkkirurgi Inplantat, kronor m. Vad krävs för att få tandvård på avbetalning ? Du ska ha fyllt år. Och du ska vara fri från betalningsanmärkningar. Vi erbjuder professionell tandvård för vuxna och barn. Vi tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en lugn och behaglig miljö av omtänksam och vänlig personal med patienten i fokus.


Ring och få en akuttid idag! Alla som fyllt år får ett bidrag till regelbundna tandvårdsbesök. I Sörmland har Landstinget infört fri tandvård t. Det är fri prissättning inom tandvården i Sverige. Det innebär att varje tandläkare och tandhygienist kan ta vilket pris de vill för den tandvård de utför.


Referenspriserna gör det lättare för dig som patient att jämföra priser på tandvård. Erbjuder tandvård för alla, såväl specialisttandvård som allmäntandvård och sjukhustandvård. Adresslista till alla anslutna tandläkare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg