måndag 8 januari 2018

Huawei mate 9 pro sverige

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus.


Huawei mate 9 pro sverige

Vi har butiker i hela Sverige. Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Skala bort Porsche-detaljerna från den och du får Mate Pro , vilket också är den modell vi får till Sverige (för en betydligt lägre prislapp än sportbilsversionen dessutom).


Fortfarande sportbil Det ska såklart sägas att Mate Pro “bara” har 1gigabyte lagringsutrymme, medan Porsche-modellen har det dubbla. Hjälp och tips för HUAWEI Mate Pro , Bläddra frågor och svar, bruksanvisning, nedladdning av mjukvara, uppdateringar, reservdelspris, garantiperiod och. Så här lagom till slutet av året presenterades till slut Mate , som även det var en jätte på nästan tum, så det var vad vi förväntade oss när vi fick höra att Mate nu skulle lanseras i Sverige.


Huawei mate 9 pro sverige

Men den som lanseras här är i själva verket en annan lur, Mate Pro. Jämför priser på Huawei Mate Pro. Precis som vi pratat om tidigare på Mobil skulle Huawei lansera något idag. Detta något är Huawei Mate Pro. Metall och glas kombineras på ett sätt som ger användare en gedigen och lyxig konstruktion.


Likheterna med Samsung Galaxy SEdge är uppenbara men det finns också viktiga skillnader. Mate Pro är både lite längre och bredare men har ett bakstycke av metall istället för glas. Så fruktansvärt irriterande och jag finner ingen hjälp om detta hos Halebop eller Huawei. Kommer från en Nexus vilket jag älskade men den var seg på slutet.


Letar du efter Mate Pro reservdelar? På grund av att skärmen är tillverkat av glas så kan det lätt ske att glaset skadas eller repas. Köp en ny skärm och ge din mobil ett nytt liv. Huawei mate pro SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! När Huawei för någon vecka sedan presenterade sin Mate så blev vi lite besvikna att den inte kom hit till Sverige.


Men man hade något bättre i bakfickan som man kallar för Mate Pro och denna kommer nu till Sverige. Telefonen är, som man kan gissa från namnet, inget för amatörer. Om man får tro Huawei själva är det här en best.


Huawei Mate Pro stöder snabbare kommunikationshastigheter och bättre nätverkssignalanslutning med upp till 6Mbps. Sekundära SIM stödjer WCDMA band och GSM-band. Huawei säger att Mate Pro når Sverige den december. Om inget oväntat händer med lanseringen kommer Surfas test publiceras den december. Vi erbjuder både originaltillbehör och tillbehör från andra varumärken som Copter, Terrapin och Nillkin.


Flaggskeppet Mate Pro har en otrolig kamera, där både hårdvara och mjukvara har tagits fram i nära samarbete med Leica. Så väl batteritid som processor är starkast någonsin. Diskussioner om och kring Huawei Mate förs här. Android Auto i Sverige ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg