torsdag 17 september 2015

Stöd och matchning krav

KVALIFIKATIONER FÖR HANDLEDARE INOM STÖD OCH MATCHNING. Generella kompetenskrav: – Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och presentationsprogram, e- post samt internet. Med hjälp av en handledare får du ett individuellt anpassat stöd som hjälper dig att snabbare hitta ett jobb eller studier. Arbetslivssupport erbjuder dig som bor i Norrköping, Stockholm (Kista, Nacka) och Västerås stöd och matchning.


Vi använder oss av ett sätt att hitta jobb som grundar sig i småföretagares sätt att söka uppdrag.

Du får hjälp med att identifiera och presentera din kompetens så att du når fram till arbetsgivarna utan att sållas bort. När du behöver stöd och råd i ditt tillgänglighetsarbete kan vi hjälpa dig. Denna typ av tjänst är mycket flexibel och utgår från dina behov och förutsättningar. Du får tillgång till vår spetskompetens kring tillgänglighet inom utveckling och programmering. Stöd vid programmering.


Men många av coachbolagen har inte levt upp till myndighetens krav. Deras kontrollanter har granskat hur verksamheten fungerat de senaste två åren, och hittat brister. Genom tjänsten kan du få hjälp av Arbetslivsresurs till ett nytt jobb!

Avtalen sades upp april efter att Arbetsförmedlingen granskat verksamheterna och konstaterat brister i förhållande till avtalen. Arena Personal erbjuder professionellt stöd och matchning. Vi hjälper dig på din väg till arbete eller studier och har kontakterna till företagen du saknar!


Varje år coachar vi hundratals personer till arbete genom att lyfta fram det unika och bästa hos varje person och visa det för arbetsgivare som är i behov av kompetent personal. Programmet innehåller bland annat personlig handledning, utbildningsstöd och hjälp med CV och ansökningar. Våra handledare är erfarna rekryterare som vet hur du ska synas för att väcka arbetsgivarnas intresse. Vi har även en säljkonsult vars jobb är att ringa arbetsgivare och sälja in just dig!


Nu höjer Arbetsförmedlingen kraven ytterligare i sin rating av leverantörerna av tjänsten. Vi på ABF Jobb vill ge dig möjligheten att arbeta med det som förenar din personlighet, din kompetens, dina värderingar, intressen, erfarenheter och din idé om framtiden. Vår personal jobbar med hjärtat. Vi gör detta tillsammans med dig, och vi har inget löpande-band-system där du bara är en anonym i mängden.


Vi matchar jobb som vi letar upp mot lämpliga och kvalificerade deltagare som är inskrivna hos oss. Du kommer utmanas, peppas och ibland behövs det kanske någon som drar i bromsen. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om att få stöd från Antenn.


Det är viktigt att ditt val av leverantör känns rätt. Målet är att du ska finna ett jobb eller en utbildning som leder till arbete. Tjänsten tillhandahålls av Arbetsförmedlingen och din handläggare avgör om du uppfyller kraven för att ta del av den.


Det är en tjänst för dig som behöver ett individuellt stöd i att hitta ett jobb som passar dig.

Du får en handledare som hjälper dig att få ett jobb som matchar din kompetens och dina intressen. Du kan även vara tim- och deltidsanställd eller gå på SFI för att få använda tjänsten. Hör med din handläggare på Arbetsförmedlingen om du har rätt till tjänsten. Vi utgår från ditt behov och ger dig stöd utifrån det.


Vi har en nära kontakt med näringslivet och hos oss kan du också jobba som bemanningskonsult – ett perfekt sätt att öppna dörrar till arbetsmarknaden. Prata därför med Arbetsförmedlingen om att du vill gå stöd och matchning hos Lernia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg