torsdag 13 september 2018

Handboll vm

Streama live sport online - Direktsänd sport på nätet: Handbollsligan, Champions League! TV och stream du är ute efter är det här tablån du söker. Sveriges största tablå för handboll på TV, levererar här en fullständig och komplett guide till handbollssändningar. På vår hemsida hittar du information som till exempel spelschemat för handbolls- VM , resultat, TV-tablå, slutspelsträd och mycket mer.


Självklart kan du också läsa mycket nyheter kring både det svenska herr- och damlandslaget. Avgjorde VM -finalen på straff – med fem sekunder kvar.

Stor dramatik – Nederländerna klart för VM -final i Japan. Klicka bara på landets namn i den vänstra menyn och välj din tävling (ligor, cup eller turneringar). Qatar, som vann silver, det första asiatiska laget att vinna VM -medalj.


Qatars framgångar under turneringen – som man arrangerade – omgärdades dock av flera kontroverser. Det är dock endast länder från Afrika och Asien som utökas. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet eller om du har allmänna frågor om handboll. Vi som jobbar här hittar du på kontaktsidan. Mästerskapet blir det fjortonde i ordningen och precis som tidigare år hoppas man på att det blir en fest som bevakas av handbollsfantaster ifrån många olika nationer.


Herrarnas EM har börjat.

På torsdagen inleddes årets EM i Handboll för herrar, ett samarrangemang mellan Sverige, Norge och Österrike. Handboll kan även spelas på nationell nivå, på den nivån finns både amatörlag och professionella lag. Handla snabbt och enkelt online. Vilka sänder handbolls- VM. Du kan antingen se matcherna på tv, det svenska landslagets matcher visas på TV3.


Vissa utvalda matcher sänds på TV10. Men du kan även streama alla matcher i VM på Viaplay. Sveriges matcher i handbolls- VM Egypten–Sverige – fredag januari, 20. VM Damer live på Scoreboard.


Sverige spelar i Grupp samma grupp som Rysslan Japan, Kina, Argentina och Kongo-Kinshasa. Det är som alltid ett stort intresse för att titta på VM i handboll. Många matcher, inte minst de svenska, visas i TV. De matcher som inte TV-sänds kan du istället titta på online.


Vi visar dig hur du hittar din live streams till dam- VM i handboll ! Den allra sista uppladdningen inför hemmamästerskapet! Biljetter på handboll. Och kommer att spelas i Japan mellan den november – december.


Favoriter, förhandstips och spelschema.

Alla TV-tider och odds. Datum och schema för Handbolls- VM kommer uppdateras när det finns tillgängligt! Senast var det Frankrike som tog hem titeln på hemmaplan, och vann då för andra mästerskapet i rad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg