onsdag 30 september 2015

Lunarstorm

Sveriges äldsta och mest populära nätmötesplats. Många av oss minns de sociala pionjärerna med kärlek. Men för tio år sedan försvann de alla. Skaparna ska ha jobbat på återstarten i flera år.


Deeped och Sarah: ”Hur vi blev till – genom sociala medier” I princip så är våra liv helt inkorporerade i de digitala bitar som sociala medier skapar. Jag ryser på riktigt av nostalgichock nu.

Nu erbjuder han sig att köpa ut de andra aktieägarna för 1miljoner. I mainly enjoy playing Minecraft and Roblox because of the var. Håll i er alla 80- och 90-talister!


Sidan går under namnet. Var femte svensk har dejtat på nätet. Men så har det inte alltid sett ut. När unga på 90-talet började träffa partners på nätet bedömdes det som minst sagt.


Se åtgärder som utförts av de personer som hanterar och publicerar innehåll.

Stajlplejs nostalgi fyller snart fyra år och detta firar vi som vanligt med en Adventskalender på vår sajt. Lunarstorm Technologies Inc. I denna kalender får du chansen att få pro och.


Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till olika nyckelord för denna artikel, vi. Krypin, blinkande gästboksfötter och wzup-frågor. Vad hände egentligen med communityn där allting hände?


Ung tittar denna vecka nostalgiskt tillbaka. Vad är det vi gör mest på internet? Jo, pratar med varandra. Den hade över miljon medlemmar framför allt ungdomar. Ny marknadschef på Retriever.


Det är oroväckande att det hårda. Som mest var miljoner människor medlemmar på sajten. Den en gång så välbesökta ungdomssajten har rasat i populäritet.


Från en toppnotering på miljoner unika.

En liten trogen skara har aldrig lämnat de gamla sociala nätverken. Eller som 20-åriga Mari. Grundaren Rickard Eriksson ruskar liv i den digitala fritidsgården och bjuder in till återträff på en Ålandskryssning.


Det var här jag lärde mig grunderna i basic html. Flickor och pojkar med sex-signaturer lägger ut avklädda bilder på sig själva på internet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg