måndag 14 september 2015

Madeira restips

Följ med Apollo till Madeira. Boka din drömsemester redan idag. Semesterkortet, läs mer här. Hitta billigaste resan till solen. Har du frågor kring din resa?

Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här! Paketresa med guide, flyg, boende 7n fr 14. Specialpriser på dina Agodahotell. Läs omdömen och boka nu!


Passa på att lära dig (och smaka på) allt om madeiravin. Det är enkelt att promenera mellan de olika provningslokalerna hos de kända madeirahusen. De populäraste sporterna på ön är cykling, traillöpning, vågsurf och canyoning, en sport där man genom till exempel vandring, klättring eller nedstigning tar sig till någon av Madeiras alla natursköna platser.

Vandra längs en levada. Madeiras natur upplevs bäst till fots, och gärna under en levadavandring. Levador är konstgjorda kanaler som byggts för att leda vattnet från mitten av ön till jordbruksområdena. Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken.


Majestätisk natur, behagligt klimat, lokala läckerheter och vackra sevärdheter. Vi vet hur du tar dig till öns längsta strand med svart lavasand och vilken buss du ska hoppa på för att komma fram till Botaniska trädgården. Köp den här hemma och läs på! Vi har god hjälp av Sunflower guiden. Där finns allt beskrivet.


En speciell vandring är den till Foladahl. Här finns även mycket gammal madeira att prova. Här delar Reseguidens medlem Karin med sig av sina bästa tips till favoritön.


Madeira Wine Company ligger centralt i Funchal. Om Portugals paradisö Madeira. Med andra ord är det lätt att ta sig runt och uppleva stora delar av ön under en vistelse.

Man kan sedan slappna av på en av de många små restaurangerna där man serverar god mat. Om man är intresserad av shopping eller nattliv finns det också till hands, framför allt i Funchal. Sevärdheter i Funchal: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Funchal, Portugal på TripAdvisor. Allt du behöver veta om resmål och resor till Portugal.


Resmål, nyheter, restips och fakta om Portugal. Alla restips är inlagda av resenärerna själva. Kom in och inspireras på Sveriges bästa samlingsplats och inspirationskälla för resenärer! Här får du våra bästa tips på sevärdheter som våra reseledare samlat på sig under åren på ön.


I Funchals gamla stadsdel skymtar man snabbt en ståtlig gul mur. Det kostar inget att besöka bodegan men man betalar för provsmakningar. Omkring mil utanför Portugals kust, i norra Atlanten, hittar du ön Madeira.


Vinet kan man dricka genom en hel målti både som fördrink, till en soppa och naturligtvis till ost och efterrätter. Ett perfekt resmål för dig som är ute efter en aktiv semester med många naturupplevelser. På den här webbplatsen har vi sammanställt en hel del nyttig information för dig som är nyfiken på Madeira.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg