måndag 28 september 2015

Amnesty sverige jobb

Amnesty International är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i. Vill du alltid få det senaste från Amnesty i skolan? Det finns inga hållbara argument för dödsstraffet. Bakom denna inloggning väntar Amnestys medlemssidor.


Här kan du läsa mer om varför vi gör det, och hur du kan.

Som praktikant hos oss medverkar du aktivt i det dagliga arbetet på sekretariatet under handledning av Amnestys personal. Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. Det är du som medlem och givare som gör det möjligt för Amnesty att förändra. Ditt stöd gör att vår gemensamma röst kan vara stark och stadig. En enda människa kan inte förändra allt - men tillsammans kan vi göra det.


I rapporten ”A Cold Welcome. Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Genom att avslöja kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion sätter vi press på regeringar och makthavare runt om i världen.

Mycket av det praktiska arbetet inom Amnesty sker i mindre grupper. Väljer du att arbeta tillsammans med andra i en Amnestygrupp kan uppgifterna variera med allt från att ta sig an ett aktionsfall till att göra utställningar, skriva insändare, samla in pengar och informera om mänskliga rättigheter i olika sammanhang. If you are talente passionate about human rights and want to use your skills and experience to change the world then we might just have the right role for you.


You can learn more about these roles on this page. Vi söker nu en projektledare för vårt interna jämlikhetsarbete! Här hittar du information som visar hur Amnesty hänger ihop, nationellt och internationellt. Vad vi styrs av och hur just du kan påverka.


Svaren är bara en inloggning bort. Maila oss här så skickar vi uppgifterna till dig. Världsnaturfonden WWF är med sina fler än fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Varje år väljer elever vilket land OD ska stödja. Man anordnar teater, filmvisning och jobb.


Palestinagrupperna Sverige , PGS, stödjer det palestinska folkets kamp för självbestämmande och en demokratisk, oberoende stat. PGS jobbar med opinionsbildning på flera orter i landet. Plan International Sverige kämpar för barns och ungas rättigheter och flickors lika villkor. Här listas lediga jobb och praktikplatser.


Inom Rädda Barnen Sverige finns drygt 4medarbetare och majoriteten arbetar på något av våra kontor i Umeå, Göteborg, Malmö eller Stockholm. I denna roll hanteras allt som ligger inom generalsekreterarens ansvar, dvs.

Sverige borde bygga mer höga trähus, anser arkitekten Robert Schmitz på White Arkitekter. Han är en av hjärnorna bakom det som ska bli Sveriges högsta trähus. Här berättar han om fördelarna med att bygga högt med så kallat korslimmat trä.


Arbejdssted: København Ansøgningsfrist: snarest mulig. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få aktuell information om nytt material, aktiviteter och lektionstips. Fördjupning FLYKTINGAR OCH MIGRATION En värld i rörelse.


Om flyktingar och migranter, vilka rättigheter de har och hur vi i den rika delen av världen bemöter dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg