torsdag 24 september 2015

Israels vänner sommarkonferens 2017

Undervisningen från årets sommarkonferens kan beställas först efter v. Håll utkik på vår webbshop! Mer info på: konferens. Detta inlägg replikerades från en annan sidas. Datum för kommande års stora Sommarkonferens är spikade. Se till att boka in dessa datum redan nu.


Varje år bjuder vi in till gudstjänster, seminarier och bibelstudium med medverkan av många stora profiler inom framförallt svensk kristenhet. Plats Pingstkyrkan Arken. Juni, Värnamo, Sverige. Antalet ligger nu runt tusen personer från varierande delar av landet, och även från grannländerna. Hur kan man stödja det judiska folket.


Bibelstudier, föredrag Himlen TV - en finsk TV-kanal. Klicka på länken till hemsidan. Om hur Gud blev människa och vad det har med oss att göra - Magnus Malm - Duration: 22:27. Här är en kort presentation av ytterligare en av årets talare.


Israels vänner sommarkonferens 2017

Missa inte att idag, torsdag juni, är sista dagen för att anmäla sig om man också vill ha mat. Andra israelvänliga föreningar i Sverige tar avstånd ifrån Messianska föreningen Shalom (MFS) och deras teologi. Det de står för är det allvarligaste angreppet vi haft på kristen tro i Sverige, så upplever jag det, säger styrelseledamoten Dan Johansson. Israel The promised Desert.


Vi kommer att träffas första måndagen i varje månad. För de som önskar följa med avslutas det med. Du missat inget av den goda undervisningen från årets sommarkonferens med denna mp3-skiva.


CD-skivan innehåller separata mp3-spår för varje samling. När organisationen började med sommarkonferenser kom det ett 50-tal till en början. Nu har det blivit en stor sommarkonferens. Keren Kajemet firar 1år nästa år. FSPM Förföljda kristna förs.


Efter en paus på många år är det nu dags att bjuda in till pingstkonferens i Borgå. Eller Sommarfest, som vi valt att kalla det. För visst är det fest då vi träffar vänner och bekanta som vi annars inte träffar så ofta! I år håller Missionskyrkan i Finland och Finlands svenska Pingst igen en gemensam sommarkonferens i Jakobstad med temat ”Ge det vidare”.


Tack, att du deltog i Sommarkonferensen Med stor och ödmjuk tacksamhet ser vi tillbaka på dagarna på Sjömansro och på Högsand. Tänk, att vi kunde samla så pass många deltagare och att vi kunde genomföra en konferens i Lappvik. TEXT: Mats Holm Foto: TT. Den svenska synen på israelisk politik har svängt fram och tillbaka med regeringarna.


Från stark vänskap till kritik till stark vänskap igen. Saknar du en kortfatta balanserad och bra sammanfattning om Irsral, både ur ett bibliskt och historiskt perspektiv? Nedan finns en länk till broschyren i PDF-format. Lyssna på Sommarkonferensens möten genom att klicka här. Ljudfilerna går även att ladda ner.


Välkommen till en sommarkonferens för alla åldrar. Här får du umgås med gamla och nya vänner , njuta av god mat, roliga aktiviteter samt en chans att upptäcka och fördjupa dig i tron och livet med Jesus. Lägret har särskilda aktiviteter för barn och ungdomar, men mycket tid är även gemensam.


Ta med dig vänner och familj och kom! Mode är det jag brinner för så väl som styling, accessoarer, musik, resor och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg