tisdag 22 september 2015

Styrelseutbildning göteborg

Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Styrelseutbildning : Få medlemsrabatt när du går någon av våra utbildningar.


Styrelseansvarsförsäkring: Du får möjlighet att teckna en styrelseansvarsförsäkring – exklusivt tillgänglig för dig som är medlem. Har du dessutom tenterat och är certifierad styrelseledamot blir det extra förmånligt.

Låter denna styrelseutbildning som något för dig men du vill ställa några frågor, kontakta vår kollega Anette Antonsson som är ansvarig för utbildningen. StyrelseAkademien erbjuder högre styrelseutbildningar , med möjlighet till certifiering, för dig som vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete. Dessa utbildningar riktar sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd. Vi startar varje modul med lunch.


Plats för utbildningen är i World Trade Centers lokaler på Mässansgata (våning 7) i Göteborg. Under våra kurser och utbildningar för styrelser träffar du föreläsare som är experter inom styrelsens alla ansvarsområden. I vår grundläggande 1-dagars styrelseutbildning får du lära dig mer om vad som krävs av en styrelseledamot och arbetet i styrelserummet, samt hur du startar upp ett aktivt styrelsearbete.

Mycket populär styrelseutbildning. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. På Medborgarskolan i Göteborg kan du gå kurs i språk, konst, matlagning, dans, musik och mycket mer. Vi har kurser på olika nivåer och i olika former – dagkurser, kvällskurser, kortkurser, intensivkurser och diplomutbildningar.


Vilken är din passion? Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Schema för aktuella utbildningsstarter Vd - Styrelse - Ekonomi.


Alumni är bland de mest erfarna i Norden inom rekrytering, utvärdering och utveckling av bolagsstyrelser. Vill du känna dig säkrare i din roll som styrelsemedlem, bli bättre på att bidra till verksamhetens konkurrenskraft och lönsamhet samtidigt som du får möjlighet att bredda ditt kontaktnät? Då är vår styrelseutbildning för dig. Under året som gått har Göteborg Stadshus genomfört ett utvecklingsarbete som breddat begreppet Finansiell samordning till Strategisk samordning.


I den strategiska samordningen ingår finansiell samordning, men Stadshus ska också leverera en samlad dokumentation som ger en helhetssyn på koncernens utmaningar och förutsättningar. Kursen ges inom ramen för Företagsekonomiska institutionen på Handelshögskolan i Göteborg. För att lära sig mer om styrelseuppdrag kan det vara lämpligt att gå en kurs eller anordna en studiecirkel i föreningskunskap.


Med föreningskunskap brukar man. Ledare som inspirerar är de som ser sina medarbetare, som litar på dem, pekar ut riktningen och samlar dem mot ett gemensamt mål.

För det behövs självinsikt. För att kunna logga in och använda vissa delar av webbplatsen. Vi använder cookies på bostadsratterna. Från afterwork om styrelsearbete i Göteborg.


Den februari hölls ett ”styrelse after work” på Västsvenska Handelskammaren i Göteborg. Det var ett samarbete mellan Styrelseakademien, Handelskammaren och Säkra kvinnor Styrelsebalans. SO fortsättningskurs Göteborg. Till dig som anhörig Fr v Margareta Magnusson suppleant, Elinor Wickenberg sekreterare, Sonja Klingén ledamot, Jenneth Ekstrand kassör, Kerstin Skar ordförande.


Varje träff består av två-tre heldagar på Handelshögskolan i Göteborg och mellan träffarna förväntas deltagarna studera kursmaterial samt lösa uppgifter via hemstudier. Hitta Kjell Svensson Göteborg : Nummerupplysning och adresser till alla Kjell Svensson Göteborg i hela Sverige – hitta. Sista anmälningsdagen har passerats.


Visa aktuella evenemang. Elite Plaza Hotel Göteborg. Vi driver även ett aktivt opinionsarbete för att förändra attityder ur ett mångfaldsperspektiv. Kommande: Vår populära styrelseutbildning kommer tillbaka i vår! Läs mer om utbildnignen här.


Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg