tisdag 29 september 2015

Största mobilen 2016

ZTE har gjort comeback i Sverige med en av årets allra bästa premium- mobiler , och pc-jätten Asus satsar friskt vidare på ett brett urval av intressanta mobiler. Här har vi spanat in vad tillverkarna släppt under året och valt ut deras just nu allra bästa och mest maxade mobiler. G Flex är hyfsat stor med sin sex tum stora skärm och hela mobilen är böjd. Enligt LG för att ge en mer biolik känsla när du tittar på film (de försöker kränga TV-apparater med samma argument), men annars för att det är en annorlunda och uppseendeväckande telefon med riktigt bra specifikationer.


Vi står på din sida och denna guide är vårt största bevis på det. Här hittar du Sveriges bästa mobil.

Att kalla S10e för en liten mobiltelefon är egentligen vansinne. Skärmen på tum är större än vad de tre första mobilerna i företagets Note-serie var. Samtidigt är kanterna runt skärmen mer eller mindre obefintliga, något som gör telefonen väldigt nätt jämfört med de flesta andra telefoner idag. Världens största spelsuccéer – i mobilen Pokémon Go-hysterin sprider sig som en löpeld i världen. Här är de fem största mobilsuccéerna genom tiderna.


Slutligen finns det numera många bra mobiler i budgetklass som täcker behovet för de allra flesta. Telefonen är förmodligen en uppföljare i Samsungs budgetbetonade Galaxy Mega-serie, där den största installationen hittills är Samsung Galaxy Mega med dess skärm på just tum. Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation.


Tidningen och sajten riktar sig till den som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster.

Galaxy Noteger verkligt stora möjligheter i ett kompakt format. Den har en kamera som ger stora kreativa möjligheter och ett batteri som räcker för mer än timmars användning. Den har en stor , nästan heltäckande skärm och såklart S Pen, som gör det möjligt att att jobba både snabbt och intuitivt.


För stor som smartmobil, för liten som surfplatta. En så kallad phablet är en förhållandevis ny kategori produkter. Vi har testat mobiler som har 6-tums eller ännu större skärmar.


Redan förra året var man från polisens sida orolig för en tendens att skjutningarna ökade i mindre städer och det är något som är talande för årets statistik. Ska köpa mobil till grabben när han fyller år(10år) och funderar på vilken mobil man ska satsa på. Lite äldre mobil och kanske i största laget, men ändå bra specs för det priset.


Har ni något annat förslag? Det är oftast också lättare att läsa på en stor skärm, även om också skärmupplösningen spelar roll. De flesta moderna mobiler har även inställningar som exempelvis kan göra texten mer lättläst och med större typsnitt.


Lagringsminnet används främst för media, som lju bilder och video. Stora skogsbränder härjar på Gotland. Byn Vänge hotas av branden. En Merkuriuspassage inträffar.


Isabella Lövin efterträder Åsa Romson som språkrör för Miljöpartiet. Vi har mobiler med stora högupplästa skärmar som passar perfekt för att streama film, redigera bilder och spela högupplösta spel. Letar du ny mobiltelefon?

Köp din nya mobiltelefon utan eller med abonnemang hos NetOnNet, fraktfritt online eller i närmaste Lagershop. Han ville väcka folkets vilja till ett större deltagande i samhällsarbetet. Han ville granska makten, utmana de styrande och avslöja missförhållanden.


Men han ville också informera – och inte minst underhålla. Vi fortsätter göra det varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg