måndag 14 september 2015

Reskompis asien

Reskompis asien

Väl på semestern så gillar jag att sola och bada men blir lätt rastlös så gillar att. Röda torget i Moskva är sagolikt vackert och staden är även startpunkt för den Transsibiriska järnvägen. Travel forum inte sker i ett frekvent tempo så finns det ressugna människor även här. Vill du så kan du hitta en reskompis till såväl Oslo som.


Reskompis asien

Du måste vara inloggad för att svara eller skriva ett nytt inlägg. Hej jag är en resvan person som är lätt att göra med. Sol och bad är inget för mig. Jag är en tjej på år.


På längre resor är jag gärna borta 3-veckor. Reser runt i egen regi. Gärna lite udda resmål. Er arrangerad resa som jag är intresserad av är till Petra men det är en kortare resa. Ebba heter jag och är år gammal från Göteborg.


Ett resmål jag gärna skulle besöka är machu picchu annars är jag öppen för förslag. Söker någon tjej runt min. Tar studenten och planen är väl att dra efter. En singelresa är ett roligt, prisvärt och praktiskt sätt att resa!


Detta är som sagt bara lösa funderingar just nu, men söker gärna en likasinnad reskompis att utforska och härja med. Hallo allaSitter just nu pa stranden pa Koh Samet. Då alla vänner pluggar och jobbar för fullt och jag har fått lite kalla fötter att åka ensam skulle de vara grymt kul med lite sällskap, eller möte på vägen. Har precis varit i centralamerika så nu är jag sugen på asien och australien. Här kan du lägga in en annons om att du söker en kompis för din yoga- eller hälsoresa med oss.


Reskompis asien

Annonsen ligger kvar i högst dagar. Maya Larsson, 2 hittade sin reskompis på nätet. Utan att känna varandra for de på långresa till Asien. Efter en kvart visste vi att vi ville resa. Kanske är det så att dina vänner, partner eller familj inte har möjlighet att resa iväg med dig.


På fritiden tränar jag, umgås mycket med familj och vänner. Tänker mig ca månad. Har du svårt att tajma kompisarna för att tillsammans kunna dra iväg och uppleva massa äventyr? Om du saknar reskompis kan du resa själv utan att vara ensam. Stockholm som är sugen på att åka iväg ca månader fr.


Asien Asien backpacking reskompis. På Reskompis kan du annonsera och finna reskompisar. Har ingen direkt plan då det inte känns säkert för mig som årig tjej att resa ensam genom länderna.


Vi tänker ca 2-månader och att vi är tillbaka senast i början av januari för att påbörja studier. Två galna festtjejer som vill se mer av världen helt enkelt och alla dess guldkorn. Kika in på vårt forum Vi Drar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg