tisdag 15 september 2015

Söker hyresgäst

Söker hyresgäst

Senaste Hyresgäster som söker boende. Hej, Mitt namn är Sandra Pettersson, en kvinna på år. Jag söker nytt boende då jag och min sambo håller på att separera efter många år tillsammans. Helt utan kostnad kan vi hjälpa dig som hyresgäst att söka efter den optimala lokalen.


Allt vi behöver för ett så bra lokalförslag som möjligt från våra kommersiella fastighetskunder är information om er lokalsituation och framför allt ert behov av ny lokal. Om du har skrivit kontrakt för en lägenhet räknas du som hyresgäst – logga in så kan du söka platser som annonseras bara för hyresgäster. Du får inte lov att stå skriven på fler än ett hyresavtal. Tänk på att du står som ansvarig för lägenheten och hyran så länge du är registrerad som hyresgäst på kontraktet, även om du hyr ut i andra hand.


Vidare berättar Matts Kastengren att jakten på en ny hyresgäst är i full gång. Ett absolut krav för den nya hyresgästen är att denne drivit liknande rörelser med lönsamhet. Just nu är det en intensiv fas. Arbetet pågår för fullt med att hitta en riktigt bra hyresgäst. Skapa en bevakning och få meddelande om nya annonser omedelbart.


Söker hyresgäst

Norén Fastigheters huvudfokus är bostäder – men vårt fastighetsbestånd rymmer även en mängd kontors- och butikslokaler, garage och förråd. Lediga lägenheter och hus att hyra i hela landet. Klicka här för att se om ditt nästa hus redan väntar på dig! Vi vet att det då och då kan uppstå frågetecken hos våra hyresgäster om vad som gäller och vart man bäst vänder sig med olika frågor. Här har vi därför här sammanställt information som vi tror att du kan ha nytta av.


Söker du en framtida hyresgäst med fast lön i ledande position? Sveriges portal för lediga bostäder. För dig som är hyresgäst. Här hittar du som hyresgäst information om ditt boende. Du kan ladda ner blanketter, läsa mer om aktiviteter i ditt område och en hel del annat.


På Mina sidor hittar du information om just ditt boende. Du kan göra felanmälningar, se dina betalningar, kontaktpersoner, söka bilplatser och lägenheter. Så här söker du bostad 1. Anmäl dig till bostadskön. Möjligheten finns här att med hjälp av ett antal parametrar söka fram information om antingen en specifik hyresgäst alternativt söka fram hyresgäster genom exempelvis parametrarna storlek (antal anställda) eller bransch.


Lunds universitets studentkårer. Sök lediga lägenheter. Vårt främsta syfte är att förmedla trygga och säkra boenden.


Söker hyresgäst

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du inte hittar vad du söker eller har andra frågor. Vi på Hässlehem är väldigt glada över att ha dig som hyresgäst ! Vi är till för dig och för att ditt boende ska vara tryggt och trivsamt. När du blir hyresgäst hos oss måste du aktivera ditt konto, detta gör du genom att klicka på Registrera dig på vår hemsida, då ska du verifiera dig med ett objektnummer. När du söker en lägenhet och blir hyresgäst kommer dina köpoäng att tas bort. Din inloggning finns kvar så att du kan logga in på ”Boportalen” som hyresgäst.


Välkommen att kontakta oss på Hyresgästföreningen. Du hittar ditt lokala kontor i listan överst på sidan. I en del av våra bostadsområden finns lokaler som du som hyresgäst kan låna till exempelvis barnkalas, fest eller möten. Dessa gemensamhetslokaler sköts av din lokala hyresgästförening i området där du bor. Det är dit du vänder dig om du vill hyra lokal.


Du som är hyresgäst hittar alla dina tjänster genom att logga in till Mina sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg