fredag 11 september 2015

Ackreditering psykoterapi region skåne

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Observera att Uppdragsgivaren reviderar förfrågningsunderlagen årligen och även kan ändra under innevarande år i särskild ordning, avsnitt 2. Välj mottagning för psykoterapi i Skåne Innehållet gäller Skåne Tillsammans med din läkare kan du hitta en behandling som passar för dig som är år eller äldre (det finns ingen övre åldersgräns) och som har lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.

Detta innebär att du kan vända dig till din läkare på den Vårdcentral där du är listad för att få en remiss till mig för psykodynamisk psykoterapi. LOV ger kommuner och landsting möjlighet att genom avtal reglera förutsättningarna för viss vård i ett valfrihetssystem. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.


Ackreditering och Avtal för. Du kan exempelvis träffa patienter med lätt till medelsvår psykisk ohälsa för KBT upp till tillfällen på remiss från primärvården. För att få en tid hos mig behöver du en remiss från den vårdcentral du är listad på.


Vårdgivaren kan bedriva en specialiserad hjärtsviktsmottagning. Som teknisk bedömare ingår man i ett bedömarlag och granskar specifika uppgifter i samband med ackreditering. Som pensionär följer jag inte längre turerna kring avtal och ackrediteringar för psykoterapi så väl men vill ändå dela med mig av min erfarenhet. Målgruppen för KBT är personer från år som besväras av.


För ackreditering och arbete inom vårdval psykoterapi Som legitimerad psykolog kan du ackreditera dig för att utföra psykologisk behandling uppdrag av Region Skåne. Region Skåne har således inte bara Regionens riktlinjer att följa utan även annan lagstiftning. Vi erbjuder Psykoterapi på uppdrag av Region Skåne inom Hälsoval Skåne. Våra behandlare är ackrediterade av region Skåne. Vi är ett av de godkända privata vårdbolag med avtalet Vårdval.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli. Jag är av Region Skåne ackrediterad för KBT kort (6- tillfällen) och lång (10- tillfällen) inom ramen för Vårdval Psykoterapi.

Rehabiliteringsgarantin gäller från år och uppåt. I denna kontakt ingår det att fylla i formulär från Region Skåne vid första besöket, avslutningsbesöket samt vid tre månaders uppföljningen. Jag är socionom, legitimerad psykoterapeut med inriktning familj och systemteori. Jag är utbildad IPT (interpersonell psykoterapi ) terapeut nivå C. Av region Skåne har jag en godkänd ackreditering för att ta emot remisspatienter i metoden IPT. Jag har även magisterexamen i socialt arbete.


Region Skåne ansvarar för vården i Skåne och har dessutom ett ansvar för utvecklingen av näringsliv, kommunikationer, kultur och samarbete med andra regioner i och utanför Sverige. I Region Skåne var det KBT och IPT som var möjliga terapimetoder för ackreditering när Rehabgarantin introducerades. Genom samtal i samverkansorganet blev det tydligt för politikerna att många av de psykodynamiskt skolade terapeuterna gick den korta utbildning i KBT som Region Skåne ansvarade för, men att terapierna som utfördes var psykodynamiska.


Jag tar inte emot långa remisser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg