onsdag 9 september 2015

Brandskydd stockholm

Brandskydd stockholm

Vi har lång erfarenhet av kundanpassade brandskyddslösningar åt byggföretag! Heltäckande partner inom brandskydd. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Sveriges största mötesplats om förebyggande och byggnadstekniskt brandskydd. Under två dagar kommer vi att diskutera och presentera nyheter och trender från branschen.


Brandskydd av Kulturbyggnader OKTOBER STOCKHOLM. Brandisolering, brandtätning, brandskyddsmålnin och olika typer av fogning. Det finns flera ändringar som kan påverka brandskyddet i en byggnad. Brandbolaget i Stockholm AB hjälper fastighetsägare och entreprenader med att brandsäkra byggnader och byggnadselement.


Företaget är en totalleverantör av passivt brandskydd som brandtätning, brandskyddsmålning och brandskyddsisolering. Välkommen till Storstockholms brandförsvar - vi skapar trygghet! Vi finns tillgängliga året om, dygnet runt – för din säkerhet och trygghet. Våra medlemskommuner är: Dandery Lidingö, Solna, Stockholm , Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.


Vänd dig till Brandkraft för att kvalificerad hjälp med brandskydd. Här hittar du företag i Stockholm som hjälper dig med service av dina brandsläckare eller annat brandskydd ! Så här enkelt fungerar det! Behöver du hjälp att hitta företag i Stockholm för service av ditt brandskydd ? Till exempel hjälp med service av brandsläckare, rökluckor, utrymningsskyltar eller övrigt brandskydd ? Vi är Sveriges ledande brandskyddskonsulter och hjälper våra kunder med brandskydd , riskhantering och sprinklerprojektering för att skapa trygga miljöer. MSB är en expertmyndighet på bland annat brandskydd och vi arbetar för ökad brandsäkerhet i samhället.


Hitta och få information om brandskydd stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Det gör vi bland annat genom att bedriva forskning och utfärda regler och normer men också genom att stödja den enskilda människans förmåga att förebygga och skydda sig mot bränder. Det är du som fastighetsägare som är ansvarig för att ha ett tillfredsställande brandskydd. Vid brandskyddskontrollen får du hjälp att se över om något behöver åtgärdas eller ändras för att säkerställa en tillförlitlig anläggning.


Brandskydd stockholm

Med våra nätbaserade SBA-verktyg och tjänster kan du också på ett smidigt sätt utföra och följa upp enkla egenkontroller av ditt brandskydd. Vi tar självklart också hand om löpande service och underhåll av din skyddsutrustning, där vi dessutom kan hjälpa till med utbildning av din personal inom allt från första hjälpen till krishantering. Aptum erbjuder innovativa helhetsåtaganden inom brandskydd och utbildning.


Få kontroll på det passiva brandskyddet, vi genomför en brandskyddsinspektion och ni snabbt veta hur er fastighet klarar dagens krav kring passivt brandskydd , samt om åtgärdsbehov finns. Missa inte nästa nummer! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.


Brandskydd stockholm

Vi är certifierade av SBSC samt godkända av polismyndigheten. Komplett sortiment släckanläggningar för brandskydd av fordon och maskiner. Dafo erbjuder ett komplett sortiment av släckanläggningar för fordon. Vi har allt ifrån enkla lösningar till skräddarsydda system för tunga fordon, bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner och anläggningsmaskiner.


En utbildning i brandskydd är ofta både praktisk och teoretisk och vänder sig till den som har ansvar för brand- och riskhantering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg