torsdag 24 september 2015

Sp fönster balans plus

Kvalitet till bästa pris hittar du alltid online på Bygghemma. Stort utbud av fönster. Våra aluminiumbeklädda fönster kommer i olika utföranden och olika U-värden. Fönstren har ett U-värde på mellan – beroende på vilket typ av fönster du väljer.


Sp fönster balans plus

SP Balans öppnas utåt och används ofta i bland annat villor. SP Intakt öppnas inåt och passar i hus med många våningar. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Vårt vridfönster 3-glas har speciella beslag som gör att de kan vändas runt sin vågräta axel, så att utsidan vetter inåt i rummet.


Fasta fönster aluminium Fasta aluminiumbeklädda fönster. Våra fasta fönster aluminium är aluminiumbeklädda träfönster. De är tillverkade med 3-glas isolerruta som har ett så lågt U-värde som 1. Träinsidan av fönstret går att beställa som täckmålad eller laserad. Utsidan är tillverkad med mattlackerad aluminiumbeklädnad.


Sp fönster balans plus

Moderna fönster är både smarta och säkra. Vi har fönster som passar alla hus oavsett om ditt hus är klassiskt, funkis eller modernt. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. FÖNSTER ALUMINIUM TOPTURN 1-LUFT - SP FÖNSTER BALANS Ska du köpa fönster och är på jakt efter ett topturn- fönster ? SP Fönster balans med pluspaket.


Fönster SP Överkantshängt 3-Glas Aluminium Balans Plus. SP fönster Balans Fast-Plus. Svensktillverkade kvalitetsfönsterdörrar från SP - Fönster ! Fönsterdörr SP Pardörr 3-Glas Aluminium Balans Plus är en Svanen-märkt fönsterdörr med ett så lågt u-värde som 0. I Plus -paketet ingår också extra förankrat glas. Parfönsterdörr med samma form, kvalitet och säkerhet som präglar hela Balans -serien. Fönsterdörr SP Helglasad Enkeldörr 3-Glas Aluminium Balans Plus är en Svanen-märkt fönsterdörr med ett så lågt u-värde som 0. Helglasad fönsterdörr med samma form, kvalitet och säkerhet som präglar hela Balans -serien.


Sp fönster balans plus

Beställ millimeteranpassat! Balans – fönster med vacker och modern design och som också bär energimärkning. Boka Butiksvara Distribueras av Olsäter Såg. Levereras inom 6-veckor. Finns i flera varianter.


Hos oss på Bygghemma hittar du flera varianter av fasta fönster i aluminium, en fönstertyp med ram och karm i aluminium som har en lång livslängd och som kräver minimalt med underhåll. Välj mellan kända varumärken som Allmoge, Elitfönster, Sp fönster och Traryd fönster samt modeller med två eller tre glas. Utåtgående fönsterdörr med 3-glas isolerruta.


Tillverkat av trä med aluminiumbeklädd utsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg