måndag 21 september 2015

Inredningsblogg

Inredningsblogg ar är en fantastisk inspirationskälla. Trender, gör det själv-knep och massor av bilder. Bloggarna svämmar över av härliga tips till.


I min smak Susanne Eriksson på Åland skriver om inredning och skön livsstil på sin inredningsblogg. Hon bjuder också på massor av stämningsfulla bilder av.

Nordens största inredningsblogg Trendenser. Ingen skugga ska falla på formgivaren som gjorde de första försöken för Sverige. Fixa den perfekta tavelväggen – expertens bästa tips. Att sätta tavlor och posters tillsammans och skapa en tavelvägg är det perfekta sättet att göra hemmet.


Du lever bara en gång så se till att bocka av det mesta på din bucket list. Läs denna listan och låt dig inspireras på vad du ska göra. Denna blogg brukade tillhöra Sofia - en kreativ inredningsentusiast som bjöd på mängder av tips, idéer och inspiration rörande inredning och design.


Välkommen in i designvärlden!

Så roligt att inredningsblogg ar. Om ni är ute efter tips, idéer och inspiration. Så då kör vi de sista julbilderna för i år. Systrarna Linda och Jenny älskar inredning, stort som smått. Vi spanar på trender och nyheter och då främst på den nordiska marknaden.


Priset ”Årets inredningsblogg are” delas ut för tredje året i rad i samarbete med IKEA på ELLE Decoration Swedish Design Awards, som äger rum på. Läs mer på Hemtrender inredningsblogg. Jag älskar de här fina fotoalbumen från Printworksmarket. De är så fina att de gärna får ligga framme som coffetablebooks. Ett utav albumen skall jag fylla.


Vår inredningsblogg visar de senaste inredningstrenderna för arbetsrummet, badrummet, köket, sovrummet, vardagsrummet, uteplatsen och trädgården. Med mitt lilla trollbarn på marknaden igår. Elle Decoration ger dig den bästa inspirationen, snyggaste bilderna, senaste trenderna och största snackisarna inom inredning. Hon gillar lyx till budgetpris, Hollywood.


Tog min första massage häromdagen. Blev en usel och hafsig massage. Jag har ju min massage-Leena hemma som räddat min kropp i mer än år.

Matta ytor inspirerar mig alltid. De skapar ett behagligt, sobert och lågmält uttryck som jag trivs så bra i. Här i perfekt kombination med ett minimalistiskt. Stylisten och fotografen Daniella Witte bloggar om inspirerade inredning, smarta och snygga inredningstips, samt nyheter och trender inom design och inredning. Visst är det underbart att vi nu går mot ljusare tider!


Snart är det dags för Formex igen och vårens nyheter. Här kommer vårens kollektion från danska Ib Laursen. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling.


Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg