fredag 20 mars 2015

Vandra på egen hand madeira

Följ med Apollo till Madeira. Boka din drömsemester redan idag. Besök den härliga semesterön Madeira i Atlanten. Semesterkortet, läs mer här. Hitta billigaste resan till solen.


Har du frågor kring din resa?

Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här! Paketresa med guide, flyg, boende 7n fr 14. Gå på en vandringstur i Madeira med en expertguide.


Vår avbokningspolicy är helt gratis. Vi förhandlar så att du slipper. Vandra på egen hand i Europa. Vi transporterar ditt bagage mellan övernattningarna och du njuter av vandringen.


Bra boenden och god mat.

Jag har nu kommit hem från min vandringsresa på Madeira. Resan blev över förväntan och då var förväntningarna höga! Att resa på egen hand då man fått bra tips och råd innan avresa var fantastiskt, blandning var kanon. Så om man är höjdrädd eller har svårt med balansen så bör man kanske avstå en del turer. Om man läser på en del forum så verkar det finnas en infekterad debatt om man verkligen ska vandra på egen hand eller om man istället ska gå i organiserade grupper med guide.


Madeira bjuder vandrare på allt från magiska kuststräckor till regnskogar och höga berg med oförglömlig utsikt. På våra vandringsresor till Madeira rekommenderar vi att du vandrar med guide och vi har goda erfarenheter av lokala partners, som vi har samarbetat med i flera år. Madeira för första gången nästa vecka och ska självklart testa på det här med att vandra.


Vet inte vart vi hamnar då vi åker ospecat men vad jag förstår fungerar bussarna rätt så bra där. Kan någon ge mig tips på några bra levada-vandringar så vore det toppen. Vi blir bara borta en. Aktiviteter på Madeira. Levadavandring för att upp­leva Madeiras grönska och mäktiga landskap.


Kombinera jeepsafari med levadatur hos mountainexpedition. Mountainbike är populärt, både på leder som tar bergen på tvären och rena nedförs­körningar, downhill, för adrenalinknarkare. Du väljer själv startdag.


Välplanerat, fritt och flexibelt! Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser.

Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. På en halvtimme tar man sig från huvudstaden Funchal till någon ödslig plats i bergen.


Och det är kontrasterna som är grejen med Madeira. Att vandra i världsarvsklassad urskog på dagen och dricka poncha, öns nationaldryck med citron, honung och rom, på en trendig bar på kvällen, är en skön kombo. På resan får du också möjlighet att vandra längs med de centrala delarna och högplatån Paul da Serra innan du via den behagliga Levada do Norte avslutar med nätter i Funchal. En unik möjlighet att utforska norra, östra, södra och centrala Madeira. Ledbeskrivning, transfer, transport av bagage och boende.


En vacker och otillgänglig vandringsled genom ormburkar och blommande ärttörne. Kor kanske är det enda tecknet på civilisation som du möter på den här delen av vandringen, med utsikt ner mot sydkusten (om vädret tillåter). Merparten av leden följer Levada do Paul som är mycket smal på vissa ställen – men den har ingen stigning. I överväldigande vacker natur vandrar vi från Glasgow till Fort William på den fina leden West Highland Way, som också är lätt att vandra på egen hand. Cykelresor på egen hand.


Du kommer tätt inpå alla upplevelser när du besöker ett nytt land eller område på cykeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg