fredag 20 mars 2015

Hampa protein

Sveriges bästa hälsokost-butik. Fri frakt och snabb leverans! Köp Hampa Protein smidigt online på Gymgrossisten. Bästa proteinkällan från naturen. Stort Utbud till Bra Priser.


Hälsokost och Ekologiska Produkter Online.

Bygg en friskare kropp, få mer ork i vardagen och klara av att prestera mer. Detta innebär att man får i sig alla de åtta essentiella (livsnödvändiga) aminosyrorna samtidigt som man även tillgodogör sig de tolv återstående icke-essentiella. Att tänka på innan du köper hampaprotein. Att jämföra hampaprotein med rena proteintillskott kan dock vara missvisande eftersom hampaprotein även kan ses som ett fiber- och omega-3-tillskott. Järn medverkar till blodbildning och syretransport i blodet och magnesium har en central roll för normal muskel- och nervfunktion.


Det kan dock uppstå problem om du försöker dig på att odla egen hampa. Detta är inte direkt olagligt men det kan förstås verka lite märkligt att syssla med detta. Att säga att man gör så för att få fram hampaprotein kommer inte att köpas av alla.


Gör dina egna protein -energi-bars för att ha efter träning eller när du är på språng.

Medan vassleprotein kräver att hettar upp och bearbetar mjölkrester med kemiska processer, så tillverkas hampaprotein på ett mekanisk vis helt utan onödiga kemikalier. Hampaprotein är ett vegetariskt proteinpulver med hög smältbarhet. Fröna pressas, torkas och mals sedan till ett fint pulver som kan användas på samma sätt som vanligt proteinpulver.


Hampa är en mycket tålig och snabbväxande ettårig ört med fingrade, tre- till nioflikiga blad som förekommer i ett antal varianter med lite olika egenskaper. Hampa är en naturlig källa rik på högvärdigt protein , omega fetter och kostfiber. I övrigt är inga sidoeffekter av hampaprotein kända.


Vissa som har använt sig av detta proteinpulver, har upplevt att de fått en förbättrad matsmältning och det kan bero på att pulvret är väldigt lättsmält. Hampa odlas oftast utan bekämpningsmedel och gör det till bra val av proteinkälla. Det är ett lättsmält vegetabiliskt protein med alla essentiella aminosyror.


Obs: Resultaten varierar från person till person. Hos oss kan du köpa det ekologiskt och raw. Det innehåller levande enzymer, bra aminosyror samt en massa vitaminer och mineraler.


Det är den främsta anledningen till att jag användet det. Min mage mår dessutom bra av det. Om man endast blandar det med vatten får man en smak av gröna grönsaker med en gräsaktig ton. Allergiinformation: Superfruits Hampa protein är ett perfekt substitut för alla laktosallergiker som inte kan äta vanligt vassleprotein. I lokalen som hampaproteinet produceras och packas hanteras inga råvaror med gluten.


Utöver protein innehåller hampaprotein också en väldigt jämn balans av fettsyrorna omega-och omega-6.

Köp med snabb leverans på Lifebutiken. Vi har ett brett utbud av Proteinpulver. Det kan användas i smoothies och juicer, som frukost eller som. För många är den här växten framförallt associerad med hasch och marijuana, men hampaproteinpulver är inte något man kan berusa sig på.


Eller kanske ännu hellre i en mjölk- eller fruktsmoothie, som då blir en proteinshake som fungerar som ett perfekt tillskott före och efter ett hårt träningspass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg