måndag 16 mars 2015

Actionfilmer 2014

Find the best information on DirectHit. Get top quality search. We have the that you need. Search for more information. Find all the on Direct Hit. Start Watching With A Free Trial.

Hitta nya och gamla favoriter bland actionfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Gareth Evans kommer tillbaka och gör den efterlängtade uppföljaren till The Raid.


Handlingen utspelas direkt efter första filmen och kretsar kring polismannen Rama som känner sig tvingad att gå med insatsstyrkan för att kunna skydda sin familj. I rollerna ser vi Iko Uwais, Yayan Ruhian och Donny Alamsyah. Men vi kommer minnas året för flera riktigt härliga godbitar för filmälskare, där fantastiska regissörer från Wes Anderson och Spike Jonze till Fincher och Nolan tagit med publiken på oförglömliga filmresor. The Grand Budapest Hotel av Wes Anderson, ligger etta på min lista, för att den är så bra och behövs i all.


Action movies, movie release dates. Två genredefinerande actionfilmer som aldrig åldras.

En seriemördare härjar i San Francisco och för att skona sitt nästa offer utkrävs en lösensumma. Callahan tilldelas det obekväma uppdraget som kurir. Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på. Det är inte så ovanligt att actionfilmer blandas med andra filmgenrer. Särskilt vanligt är det att blanda action med thrillers (actionthriller), drama, komedier och äventyr.


Det finns också filmer som blandar action och science fiction. Se även science fiction-film och katastroffilm. Mark Hamill som Luke Skywalker! Carrie Fisher som Leia!


Och The Millenium Falcon som The Millenium Falcon! Handlingen i en actionfilm är oftast fartfylld med eldstrider, biljakter eller naturkatastrofer. Denna anonyma person kräver att Bill ordnar fram 1miljoner dollar, annars kommer den att mörda en passagerare ombord på planet var 20:e minut. Nu har vi fått en uppföljare.


Damn, att det ska vara så svårt att göra bra uppföljare. Vi väntar spänt på bland annat A Simple Favor, Fantastic Beasts och Mortal Engines. Artiklar i kategorin Svenska actionfilmer Följande sidor (av totalt 55) finns i denna kategori. Vilka är årets bästa filmer egentligen?


Här finner du filmtips!

I fredags hade den nya actionfilmen ”London has fallen”, i regi av svenske Babak Najafi, premiär. Filmen har inte mottagits väl av kritiker, vare sig. Månadens bästa filmer enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg