fredag 20 mars 2015

A kassa vision mina sidor

Trygg inkomstförsäkring för dig i kommun och landsting. Vi ger dig en rad förmåner. Vi är a-kassan för dig som leder,. Skriv till oss i Mina Sidor. Det är ordförande som fördelar behörighet till mina sidor.


A kassa vision mina sidor

Visions inkomstförsäkring! Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare. Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt. Ny inloggning på vision. Det betyder också att vi byter till en ny och säkrare inloggning.


Du kan logga in via BankI Telia eller välja att beställa ett nytt lösenord. Ditt gamla lösenord slutade gälla den maj. Om du vill söka ersättning från a-kassan, skicka in handlingar eller rapportera tid så gör du det genom att logga in på Mina Sidor. Din handläggare vägleder dig genom processen med hjälp av tjänstens Att-göra lista. Har du frågor om din ersättning kan du också ställa dem här.


Välkommen till a-kassans e-tjänst Mina sidor ! Logga in på Mina sidor Som inloggad i vår e-tjänst kan du fylla i och skicka in din ansökan om ersättning, tidrapport, ladda upp intyg, ställa frågor och få svar på densamma, samt se din ersättning, mm. Vi använder cookies på forsakringskassan. För att kunna använda Mina sidor behöver du acceptera cookies. Välj rätt knapp för e-legitimation när du ska logga in i Mina sidor. Om du ska logga in på Mina sidor på den enhet (dator, läsplatta eller mobiltelefon) där du har din e-legitimation väljer du BankID (denna enhet).


Vad sessionskakor på Mina sidor används till. Vid besök på Mina sidor skickas sessionskakan mellan användarens dator och Mina sidors webbserver för att bland annat underlätta navigering. Kakan försvinner efter avslutat besök. Mina sidor sparar ingen personlig information via kakor och informationen om besökaren kan inte spåras.


A kassa vision mina sidor

Kontakta oss om du vill studera. Tänk på att det är bra om du lämnar in en ansökan om att få studera på deltid innan du påbörjar dina studier, detta för att undvika att du får ersättning som du inte har rätt till. Du fyller i din ansökan om att få studera under arbetslösheten via Mina sidor. Sök a-kassa med Mina sidor. FilSå funkar a-kassan!


På Mina sidor skickar du snabbt och enkelt in en ansökan om ersättning. Det beror på ett tekniskt fel, som vi arbetar på att lösa. Under tiden kan du kontakta vårt medlemscenter för att få hjälp. Du ska också kunna ändra på dina uppgifter.


I Mina sidor rapporterar du tidrapport (kassakort) för en vecka i taget. Tidrapportering veckovis ger dig möjlighet att själv bestämma hur ofta du vill få ersättning, varje vecka, var fjortonde dag eller efter en månad. Varje rapport går att spara för att skicka in senare. Troligtvis är problemet tillfälligt, men vi har meddelat våra tekniker och de kommer jobba på att lösa problemet.


Läs om fördelarna för dig som loggar in på Mina sidor. Vår vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning. A-kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de branscher som fackförbundet Seko organiserar. Ansök om medlemskap redan idag. Du som har fått ersättning beviljad från oss kan fylla i och skicka in din tidrapport på måndagen och ha pengarna på kontot redan på torsdag samma vecka.


Akademikernas a-kassa är a-kassan för dig med en högskoleutbildning eller som studerar just nu. Du kan vara medlem hela arbetslivet - oavsett om du byter jobb eller startar företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg