tisdag 31 mars 2015

Frilansskribent sökes

Lediga jobb – frilansskribent sökes. Om du är intresserad av att skriva för oss som frilansskribent , skicka ett mail till oss och: – Beskriv din erfarenhet inom ekonomi, aktier,trading, finans eller investeringar. Kan du tänka dig att skriva inom alla möjliga sorters nischer? Journalistförbundet är yrkes- och fackförbundet för dig som arbetar i den svenska mediebranschen.


Frilansskribent sökes

Ansvarig utgivare sjf. Våra frilansskribenter klarar det mesta. På senare tid har vi matchat skribenter med ett varuhus, två byråer, en redaktion, ett byggföretag och en kommun.


Uppdraget består i att per telefon intervjua en person och därefter skriva en journalistisk text. Vi har stor succe med att finna IT-specialister till våra trogna kunder i både Norge och Danmark. FOTOVAN FRILANSSKRIBENT SÖKES ! Det är både till privata.


Frilansskribent sökes

Vi letar efter någon som är intresserad av att hugga tag i kortare intervjuer, och fotografering, för publicering i tidning och på nätet. Totalt handlar det om cirka 2intervjuer utspridda under året. Bra fotoutrustning krävs samt möjlighet att ta sig mellan olika platser (mest i Stockholmstrakten). Den digitala utvecklingen har skapat en uppsjö av nya titlar.


Tittar man på rekryteringsannonser förekommer många olika benämningar för samma typ av kandidater. Letar du efter ett skribent jobb på internet? Då kan jag tipsa dig om det här - där du kan få betalt för att skriva t. För rätt person är det här tänkt som ett längre uppdrag med återkommande arbetsuppgifter. Som skribent kommer du att hjälpa oss att utveckla kvalitén på vårt svenska innehåll. Bygg förtroende med välskrivet innehåll.


Copyfabriken har erfarna skribenter som kan hjälpa dig i Stockholm. Carl Magazine växer och vi söker nu fler till vårt redaktionella team. Har du ett intresse för stil och gillar att skriva och förmedla det? Kanske vill du skriva texter som ett extrajobb eller jobbar du redan som frilansskribent ? Metrojobb hjälper dig till nästa steg i karriären.


Här hittar du lediga tjänster över hela landet – och även utlandsjobb! Sök ditt drömjobb idag! Detta är en jobbannons med titeln Svenska frilansskribenter sökes hos företaget Sigyn ltd och publicerades på webbjobb. Annonsören önskar att inte bli kontaktad av rekryterings- och annonsförsäljare, vänligen respektera detta. Vi på Contentor är alltid på jakt efter fler vassa skribenter och översättare till vårt team.


Vill du utveckla ditt professionella skrivande, ha ett. Verksamheten tog sin början då Johan fick förfrågningar om att skriva artiklar på sin egen och andras bloggar. Idag är vi ett aktiebolag med såväl stora som små kunder.


Vi vänder oss främst till PR-byråer, SEO-bolag, affiliates och andra medieföretag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg