måndag 30 mars 2015

Hyra ut rum till student göteborg

Sköt hela dialogen med din kommande hyresgäst på BostadsPortal - kostnadsfritt! Vi hjälper hyresvärdar hitta nya hyresgäster varje dag. Ska vi hjälpa dig också?


Välj pris, bestämd tillgänglighet och administrera din annons så den passar dig. Tågbolaget med Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Du gör en viktig insats! Tack för att ni hjälper oss att ta hand om våra gäststudenter och får dem att känna sig välkomna till Göteborg ! Vi behöver fler som annonserar ut rum ! Vi får dagliga mail och samtal från studenter som skall påbörja sin termin snart och ännu inte lyckats hitta ett rum , säger Joakim. Många uthyrare frågar om det verkligen finns intresse från studenter att hyra av just dem, och jag tror inte jag sagt nej till den frågan en enda gång.


Boplats har varit i kontakt med ett 70-tal studenter men de menar att mörkertalet kan vara långt mycket större. Boplats hjälper till bland annat genom att annonsera och direkt matcha hyresvärdar med studenter.

Dessutom anordnar de mingelkvällar dit de som har rum att hyra ut kan gå för att träffa studenter som fortfarande inte har hittat något boende. Men faktum kvarstår att studenterna är fler än de som kan tänka sig att hyra ut. Varje termin kommer studenter från andra länder för att plugga på Chalmers eller Göteborgs universitet.


Men många har svårt att hitta en bostad. Den april klockan 19. Boplats en informationsträff som vänder sig till alla som kan tänka sig att hyra ut ett rum till en internationell student. Ramón Medina hör till dem som behöver hjälp med hyran för sin stora trea på Hisingen i Göteborg. Hans råd till dig som vill hyra ut är att skriva en personlig annons på någon internetsajt, berätta om dig själv och be om utförliga svar.


Då ökar chansen att man trivs ihop i lägenheten. Hyr ut rummet och hjälp en student ! De har kontaktuppgifter till alla internationella studenter som ska börja till hösten. De svarar på frågor och kan hjälpa dig med att annonsera ett rum på Boplats webbplats. Det är många som vill hyra ut rum till studenter , här har du som söker rum alltså ofta ganska stora möjligheter att hitta något. Börja leta här, och se vem du skulle kunna tänka dig att bo samman med.


Det kan finnas många orsaker till varför man söker ett rum som bostad i Gbg. Centralt rum i Göteborg för en student.

Tillgång till delat kök och badrum med tre andra personer. Hyr ett rum eller ett delat boende till ett bra pris. Här kan du även hitta nya rumskamrater - Findroommate. Vi bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt från hyresvärdar och privata uthyrare. Via oss ser du kontaktuppgifter till hyresvärdar i Göteborg med lediga lägenheter.


Sök alla lediga lägenheter Göteborg. Satsningen på att få göteborgarna att hyra ut rum till studenter har enligt Boplats Göteborg fått många att öppna upp sina hem. Men nu hoppas man att fler ska anmäla sig. Det har gått över förväntan bra, vi har fått in 5rum , och 5rum motsvarar ju faktiskt 5lägenheter.


Varje termin strömmar internationella studenter till Göteborgs universitet och Chalmers. Nu finns våra studentrums-koordinatorer på plats, Pernilla och Linn. De är behjälpliga om du vill och kan hyra ut ett rum. Det kostar ingenting att annonsera hos oss.


Passar till ett par eller till tre studenter som vill bo. Från juni till september jobbar två studentrumskoordinatorer på Boplats. Beskrivning Vi hyr ut vårt hus på en attraktive adress i Billdal söder. Jag har hyresrätt till ett 3:an.


Rum att hyra i Göteborg. Jag tänker att hyra ut rum till inneboende. Rummet är helt möblerad. Inneboende har tillgänglig till alla andra rum i lägenheten (t.ex badrum,toallet,köket,hall och till och med källare om dem behöver lagra grejer). Och får använder alla utrustningar som finns också.


I sommar kommer tusentals studenter ge sig ut på jakt efter tak över huvudet. För dig som har ett extra rum att hyra ut finns stora pengar att tjäna. Det går att göra en insats både för någon annan och den egna plånboken, säger Linnéa Agüero på Blocket. Vi har många företag som kunder.


Om du vill hyra ut till företag är BoPunkten en bra plats att annonsera på. På BoPunkten kan du hyra ut lägenheter i andrahand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg