tisdag 17 mars 2015

Bästa serierna hbo

Hitta den bästa VPN-tjänsten för HBO utomlands. Se svensk TV inom min. Vi listar och har satt betyg på de bästa och populäraste serierna just nu på streamingtjänsten HBO Nordic. Streamingmarknadens framväxt fortsätter att explodera, och likaså gör antalet serier för oss att. Showtimes ”The Chi” utspelar sig i ett av Chicagos tuffa områden, där såväl barn som vuxna försöker klara vardagen.


Bästa serierna hbo

HBO Nordic beskriver serien som ”ett starkt drama om arbetarklassen som påminner oss om att oavsett allt är människans vilja stark och att hoppet aldrig dör”. HBO är en betaltjänst på nätet. En av de bästa TV- serierna på HBO ! Efter den gastkramande avslutningen på den första säsongen ska det bli spännande att se var Jonathan Nolan, seriens manusförfattare samt bror till Dunkirk aktuella Christopher Nolan, tar oss härnäst. Kidding (Datum ej fastställt) Jim Carrey återvänder till sina komiska rötter.


Här hittar du vår lista på de mest sevärda serierna från förra året på Netflix, HBO och SVT! Nu med nionde säsongen av Walking Dead. The Chi (januari) Black lives matter-rörelsen är mer aktuell än någonsin och i ljuset av den är The Chi en mycket vältajmad serie om att bli myndig och växa upp i South Side i Chicago, ett område som ofta pekas ut som mindre välfungerande.


Vi tipsar om både nya filmer och serier , samt klassiker inom alla genrer. Mona Rekommenderar kommentarer. Bästa serierna på HBO. En galet bra serie om en mediamogul och hans tre söner och dotter.


Vi har över 2serier och topp ser du ovan. Nya serier tillkommer löpande. Många exklusiva bara för HBO Nordic.


Bästa serierna hbo

Alison Brie, Betty Gilpin och resten av det dynamiska gänget fortsatte att underhålla monumentalt som halvproffsiga wrestlare i en andra säsong av det glittriga lyckopillret GLOW. Men vilken säsong är egentligen på gång? Vi reder ut och presenterar guldkornen – såväl nya lovande tv- serier som gamla favoriter med nya spännande intriger. Scrolla ner för bästa tipsen, både online hos Netflix, HBO och Viaplay och hos tv-klassikerna SVT och TV4. De bästa filmerna och serierna du kan se på Netflix, HBO och Viaplay under julledigheten.


Koppla av med bra filmer och serier att streama under julen. Urvalet är enormt och smaken är ju som bekant…delad. Här har vi tittat lite närmare på några av världens bästa tv- serier i kategorin drama de senaste åren. Listan domineras inte helt oväntat av amerikanska jätten HBO , som vräker ur sig högkvalitativa mastodontproduktioner på löpande band.


The Wire, en serie i fem säsonger, beskriver den lokala drogscenen i Baltimore sett från både narkotikahandlares och polisers perspektiv. Serien fokuserar främst på fem polismän och diverse karismatiska gängmedlemmar och utöver detta även hur politiker och media försöker hantera det kaos som ofta uppstår. Netflix- serien The Crown handlar om Storbritanniens drottning Elizabeth II när hon precis har fyllt år, gift sig och blivit drottning för ett helt land. I serien får vi följa med in i maktens korridorer på Westminster och Buckingham Palace.


The Magicians Kategori: Drama, fantasy, skräck. Våldsam och neonskimrande LA-skildring, sista ”Jessica Jones” och dokumentär om innovationer i klimatkrisens spår. Här guidar vi till intressanta nyheter på Netflix, HBO Nordic, SVT Play och andra streamingplattformar.


Här samlar vi alla artiklar om Tv- serier. Att krypa upp i soffan med ett nytt avsnitt av en riktigt bra serie är något bland det bästa som finns! Och som tur är kryllar det av välgjorda tv- serier hos Netflix, HBO och andra kanaler som bara väntar på att du ska ta dig an dem.


På jakt efter en ny favorit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg