torsdag 30 november 2017

Ica axel dahlströms torg

Ica axel dahlströms torg

ICA Supermarket Högsbo. Axel Dahlströms torg 2. Handla mat och hemartiklar online på ICA. Litet nyårsmingel eller en sjudundrande. Frimärksombud Pressbyrån Marklandsgatan. Anna är femte generationens handlare, men den första kvinnliga.


Vi har funnits i området. Reviews För lite pengar tillbaka i era kassa maskiner har. Sections of this page.


Hitta och få information om axel dahlströms torg göteborg i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Det är en aktiv mötesplats för alla åldrar i stadsdelen. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Nedan hittar du adressen och en karta med den exakta vägbeskrivningen.


FRÖLUNDA TORG Vi finns i samma lokal som Feskar Bröderna. Vi erbjuder även Take away och catering. Här kan du sitta ner och äta något ur vårt asiatiska sortiment. Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.


Den tekniske förvaltaren vänder du dig till när det gäller felanmälan samt övrig hyresgästservice via den här sidan. Askim-Frölunda-Högsbo: butiker, restauranger, fritids- och idrottsanläggningar, sjukhus, bensinstationer och andra intressanta platser. You can see when nearest store is open and closed on weekdays and holidays. Mycket bra, saknar endast större utbud på. Om personalen Tommy har varit vegan i år, varav som rawfoodare.


Ica axel dahlströms torg

Hjärtligt välkommen till vår eminenta familjerestaurang. Hos oss hittar du känslan av det genuina i thaiköket. Vi serverar både lunch och middag och vi finns här för att mätta er mage.


Markmyntsgatan löper genom torget. Vårdcentralen ligger i direkt anslutning till torget. Här finns bibliotek, konferenslokaler, apotek, träningscentra, Ica och andra butiker. Strax öster om torget ligger Högsbo kyrka. Danskvällarna kommer att bedrivas i form av fridans söndagar mellan kl 18.


Ica axel dahlströms torg

Vissa kunder har känt Anna sedan hon som liten påskgumma stod i butiken och delade ut påskgodis. Det här är ju mitt liv”, säger hon. En dag fylld av roliga aktiviteter!


Gruppträning i torget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg