tisdag 14 november 2017

Fulstopp återförsäljare

Fulstopp återförsäljare

Sällsynta produkter av hög kvalitet som inte enkelt går att hitta i andra butiker. Här kan Du köpa ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rätt pris. Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Fulstopp , Bensaltensid och påväxtmedel. Eftersom all form av betalning i vår butik sker med faktura så behöver vi uppgifter från Er innan ni får tillgång till butiken och återförsäljarpriser.


Fulstopp återförsäljare

Detta är nödvändigt för att obehöriga inte ska ha åtkomst. Ejektordunk 5L, kopplas på vattenslangen och sprutar ut koncentratblandning 1:20. Späder ut koncentratet ggr.


Blanda egen Järnsulfat spraydunk till en bråkdel av vad färdiga produkter kostar. För Högtryckstvätt med kembehållare, t ex Kärcher. Mot all påväxt på alla ytor - Långtidsverkande genom positivt laddad polymer. Påväxtdödande rengöringsmedel mot alger, påväxt, lavar, blåna svarta prickar, mögel och svampar.


Obs: Lämnar över källkritik av fulstopp. Produkten är både snabbverkande och effektiv. Tack för intressant information!


Medlet är inte lätt nedbrytbart och det är giftigt för fiskar och daphnia (antar att det är något vattenlevande djur). Sortimentet består av nyutvecklade produkter som tillverkas och säljs till. Bli återförsäljare Bli kontaktad av en säljare. Search for: Till butiken. Vill du bli Återförsäljare ? Aromer för kolsyrat vatten.


Biltemas produkt skall ju inte spädas ut alls. Hembryggning - Butiken med allt för hembrygg. Vi har ett brett sortiment med bl. Tvärstopp, gå till tvarstopp. Smittstopp, gå till smittstopp.


Vinbryggning och jäsning, gå till hembryggning. Speciellt anpassat för att kopplas in direkt på högtrycktvättsprutor med kembehållare som Kärcher. Giftfri fysikalisk långtidseffekt.


Kärchers senaste modeller av högtryckstvättar använder en kembehållare. Sedan behandlar man tak, plank, gångar med mera 5-ggr snabbare än med en ryggspruta - som i sig är mycket snabbare än pensel, borste, svamp eller roller. Handsprit är ingenting annat än olika mängder alkohol och vatten. Handla i butik Butiken måste följa prisinformationslagen.


Det innebär att butiken måste informera om priset på ett tydligt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg