tisdag 28 november 2017

Fallskyddssele biltema

Fallskyddssele biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Hitta ditt närmaste varuhus.


Många fallskyddssele till låga priser. Här hittar du våra fallskydd online. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt! Se hela urvalet av verktyg på GlobalTools webbsida.


Leverans till hela Sverige. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom kläder och accessoarer. Förbered dig för både fritid och arbete oavsett väder! Arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning tillsammans med vardagskläder och skor för en.


Fallskyddssele biltema

Ger dig maximal säkerhet och komfort! Med kraftig D-ring i rygg samt bröstinfästning med textilloopar, justerbara benremslås och snabblås över bröstet. Paketet innehåller en komfortabel fallskyddssele , m fallskyddslina (Ømm) och karbinhake. Den är godkänd enligt godkänd enligt EN 361.


Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Komplett fallskyddskit för säkert arbete! Detta kit av enklare kvalitet passar utmärkt för arbeten inom bygg och industri. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet.


Ser inte öglan på Biltemas. Någon som har sett eller testat selen? På Jula siktar vi högre. Jämför produkter inom kläder och accessoarer.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Tillbehör till fallskyddsselen! Används för att avlasta.


Med ett brett och säkert utbud i olika prisklasser finns det en sele som passar just dig och ditt ändamål. Vi erbjuder selar av högsta kvalitet från ledande tillverkare för att du ska kunna känna dig säker oavsett höjd. Speciellt utvecklad för användning tillsammans med fallskyddssele det ger bättre komfort och högre säkerhet. Vävens struktur ger ett tåligt plagg.


Vattentät och vindtät med bra andasegenskaper och tejpade sömmar. Förlängd rygg för att hålla svanken varm. Trippel frontslå skyddar dragkedjan mot slitage.


Fallolyckor får ofta allvarliga konsekvenser. Det handlar ofta om liv och död. Hos oss kan du köpa din fallskyddssele noga utvalt av erfaren personal.


I vårt stora sortiment hittar du allt från fallskyddssele för takarbete till säkerhetssele för avancerad Rope Access. Fallskyddssele - Säkerhetssele. Om man faller och blir hängande i en fallskyddssele riskerar man att drabbas av hängtrauma, vilket kan leda till allvarliga skador och till och med dödsfall.


Fallskyddssele biltema

Det är därför viktigt att det finns rutiner för hur en snabb och säker räddning ska genomföras. I vissa lägen är en säkerhetssele nödvändig vid arbete på hög höjd. Men selen kan orsaka dödsfall.


En person som blir hängande i selen kan dö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg