måndag 27 november 2017

Kärleksbrev till flickvän

Lagom till alla hjärtans dag så har britterna röstat fram världens tio bästa kärleksbrev. Förstaplatsen kneps av countrylegenden Johnny Cash – läs brevet här nedan så förstår du varför. Tänk att få läsa ett kärleksbrev varje dag i ett år! På Irland bor en tjej som fått göra precis det. Den här killen gav sin flickvän 3kärleksbrev ! Skriv vad du tycker, vad du känner, vad duvil, vad du önskar, eller bara skriv ner en dikt och lägg till raden så här känner jag för dig eller liknande.


Välkommen till amelia. Låna läst och älskad – amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på trender och nyheter inom hälsa, skönhet, sex, relationer och karriär. Som vill bli inspirerad till en enklare vardag och roligare ledighet.


Men det har jag aldrig gjort. Aldrig någonsin har jag gjort det. På samma gång har jag alltid känt din kärlek till mig. Vi har alla våra svagheter och dåliga dagar, men inte någon gång har jag tänkt att din kärlek till mig har tvekat eller varit satt under lupp. Bland handlingarna i en polisutredning finns ett kärleksbrev bevarat som skickats till Robert från hans flickvän Augusta.


Kärleksbrev till flickvän

Gamla stan, där han skottskadade två personer. För detta dömdes han till tio års straffarbete. Vi vad brutalt öppna och ärliga mot varandra och grunden till den stabila och trygga relation vi har idag blev lagd! Du missade första gången jag råkade säga ”jag älskar dig”, det bara slank ur mig… Dagen efter kunde jag inte hålla det inom mig och sa det till dig igen.


Vi läser i dagstidningar om att det inte finns tillräckligt med bostäder för medborgare och problematik som finns med detta. Politiker skylls för att inte göra tillräckligt inom bostadspolitiken och pajkastning sker från vänster till höger och höger till vänster om det görs tillräckligt och på rätt sätt i svensk bostadspolitik. Inte skriva för mycket om sig själv, utan försöka hålla sig till var man bor och var man jobbar, men inga detaljer. Man framhäver det man har gemensamt.


Det var inga svårigheter, man ska skriva lättsamt bara. Hur utformade du ditt kärleksbrev ? Jag mejlade in mitt brev, så inga kossor kom med. Du är tjejen alla drömmer om, och tänk att det var till just mig du kom. När jag tänker på dig, blir det alldeles varmt inuti mig. Du är så söt, att man bara vill knäcka dig och äta som en nöt.


Ibland släpper du en gräslig fis, men det accepterar jag till varje pris. För jag gillar ju också att prutta,och då bryr du dig inte en. Helt ärligt vet jag inte riktigt planen, har sett henne i ögonen några gånger när jag varit råpackad och då minns jag att hon såg redigt arg ut så vill nog rensa luften bara.


Men såklart så är de ju lite till för att kanske få henne att ändra sig, då jag faktiskt ångrar mig väldigt djupt! Det kan till exempel vara att du bjuder henne på en fika på stan, att du ordnar en myskväll hemma för er, att ni besöker ett trevligt ställe i er hemstad tillsammans eller att ni går och bowlar. När du gör en egen adventskalender till din flickvän är böcker en väldigt bra grej att ge henne. Han är min andra halva. Det finns ingen som är så omtänksam, snäll, rolig, bra på alla sätt och vis som han.


Ingen kan ersätta Rasmus, han är den allra bästa som finns! Detta är ett tips till dig som vill överraska sin pojkvän eller flickvän. Jag hoppas du hittat en riktigt romantisk present till flickvännen här!


Kärleksbrev till flickvän

Det finns en till sida med helt vanliga, en del oromantiska, presenter till flickvännen här. Vad är en bra present till en flickvän år? En bra present till en 18-årig flickvän kan vara inredning, så som en fin plä en lampa eller doftljus. Möter dig en storming höst, förbliv i hjärtat still! Du, som gav mig liv igen och tvådde världen ren, var du i den världen går, så går du ej allen.


Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar. Att handla julklapp till en gamer kan ibland vara svårt. De flesta har preferenser när det kommer till gear såsom möss, tangentbord och hörlurar. Varför då inte fixa en present som de inte visste att de behövde - en rakhyvel som räddar julkulorna. Alla hjärtans dag present till honom Presenter i all ära med glöm aldrig att din pojkvän redan fått den bästa presenten, dig.


Som du läste i listan så behöver en present till alla hjärtans dag inte behöva kosta mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg