torsdag 16 november 2017

Bli av med sockersuget

Bota ditt sockerberoende snabbt med hypnos ljudbok. Gör din egen analys helt enkelt av din matvecka och se vad du kan göra för att förändra till det bättre. För att stoppa sockerbegäret gäller det att ligga steget före och aldrig bli hungrig!


Var lagom mätt – jämt! Då gör kroppen sig av med gamla slaggprodukter, och du känner dig piggare och gladare.

Efter alla år av jojobantning och sockerpåslag känner du dig kanske som en rostig avställd bil, men det dröjer inte länge innan det känns det bättre! Och på bara en vecka kommer kroppen ställa om så pass att det blir mycket lättare att hantera sötsuget. Om du vill bli av med ditt sockersug så finns det några sätt att minska det: Ät regelbundet hälsosam och mättande mat, särskilt kött, fisk och ägg, som innehåller mycket protein. Det gör att de mättar bra. Prova något av de här tipsen för att bli av med ditt sockersug en gång för alla.


De flesta av oss har någongång varit fast i sockersnurran. Här får du tipsen som hjälpte mig genom de mest kritiska veckorna utan socker.

För mig gäller bara noll tolerans, det vill säga att sluta tvärt. Jag vill ta del av reklam, nyhetsbrev samt bli informerad om erbjudanden och evenemang från WW ViktVäktarna via e-post och via sociala medier. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke genom avregistreringslänken i e-postmeddelandet eller meddelandet. Hur blir jag av med sockersuget ? Jag har ett otroligt sug efter socker och sötsaker hela tiden. Ulrika Davidsson svarar: Om kroppen är van vid socker så får du lättare ett sockersug.


Detta eftersom att kroppen är van vid att få socker och. Börja med en bra frukost (se ovan). Drick gärna te eller kaffe till mellanmålet) 12. Lunch (tänk tallriksmodellen! Fyll halva tallriken med grönsaker och resten med protein och långsamma kolhydrater!) 15.


En del personer känner att de måste ha något sött på eftermiddagen till kaffet och en del (som jag) blir sötsugen på kvällen efter middagen när man börjar slappna av i soffan. Bästa tipsen för att bli kvitt sockersuget. Att bli av med sitt sockerspöke är någonting som många önskar då det kan kännas som ett beroende när tankarna på socker kommer smygande. Mycket av webbplatsen kommer att fokusera på sockerberoende men det kommer finnas plats för terapuet, kolhydrater och choklad till en viss del.


Känn dig fantastisk, få mer energi, bli av med ditt sockersug , kontrollera din vikt och bli den person du vill vara! Eftersom då man försöker söka efter vårdcentraler eller sockerberoende så kommer man ibland till ointressant information och då finns behovet av en sida som kommer att innehålla allt som man.

Avsluta istället måltiden med neutrala grönsaker. Gå inte på bio eller ett fik på tom mage, då är det svårare att stå emot sötsuget. Eller så kan du planera att just i den här situationen så får du släppa loss och njuta av något sött.


Jag kan säga att jag märker att mitt sötsug är uppdelat i två hälfter, ett från magen och ett från hjärnan. Väldigt intressant mot slutet om alla varianter på födointolleranser. Med allt från tv-programmet i TVtill att bli en av Sveriges största hälsosajter och vi har alltid blivit stöttade och påhejade av våra läsares smittande engagemang. Därför vill vi skicka tonvis med kärlek och glädje till er och tacka för de här åren!


Vardagspuls var ett projekt som startades av Arla med syfte främja folkhälsan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg