torsdag 23 november 2017

Gofrendly

Gofrendly

Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. Looking for new friends? GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner.


Upplev en roligare vardag med nya vänner! Matchas med nya vänner, skicka meddelanden och hitta aktiviteter i din närhet. Gör som tusentals andra tjejer i Sverige, ladda ner appen idag och bli en del av gemenskapen!


Du matchas med tjejer i ditt område utifrån olika parametrar så som intressen, livssituation, ålder och geografisk plats. Gofrendly är en App för kvinnor som vill träffa vänner. Appen förenklar kontakten mellan personer som har samma intressen eller göra saker tillsammans som att gå på museer, bio eller kafé. Det betyder att bolaget totalt tagit in miljoner kronor och bland investerarna finns även investmentbolaget JNE Invest. För stunden pågår ytterligare en runda för att stärka bolaget inför fortsatt expansion.


Vi vet inte riktigt hur en sådan här app ska se ut, eftersom det inte redan finns någon. Vi försöker identifiera vad användarna vill ha, i nuläget har vi en väldigt avskalad app”, säger Ulrika Lilja. Den största användarbasen är kvinnor mellan och år som bor i storstadsområden. Har använt den för att ned tiden har min kompis krets minskat och de som är kvar har jag inte så mycket gemensamt med längre. Jag har fått lite respons men inget som tyvärr har utvecklat sig till någon träff eller vänskap tyvärr.


Appen riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Verksamhetsbeskrivningen för. Tisdagen den 12:e september ses vi på sprillans nya Downtown Camper By Scandic som precis slagit upp dörrarna på Brunkebergstorg i Stockholm.


Nu har bolaget tagit in miljoner kronor från JNE Invest, som även är delägare i robotrådgivaren Fundler och e-modebolaget Elly Pistol, samt Apotea-grundaren Pär Svärdson och den tidigare Klarna-chefen Louise Samet. Du kanske är ny i stan, har nyss blivit mammaledig eller bara känner dig öppen för att hitta nya vänner att umgås med. Vi finns idag över hela landet och har användare som är allt mellan – år!


I rundan medverkar bland annat Apoteagrundaren Pär Svärdson och tidigare Klarnachefen Louise Samet. Nu ska bolaget expandera och vidareutveckla produkten. Hoppas att du vill komma! En lyckad kväll och fantastiskt event för att upptäcka och lära allt.


Gofrendly

Oavsett blir livet härligare om man delar det med rätt personer. GOFRENDLY ”Vi tror att alla måste fylla på ibland. Obs, begränsat antal platser! Vi har precis tagit in riskkapital från ängelinvesterare för att kunna gasa på och växa ytterligare. Om Nyhetsmorgon:Börja dagen med Nyhetsmorgon!


Under varje morgon, hela veckan, alla dagar året om, bjuds det på det senaste från nyhets- och nöjesvärlden. Vi tänkte ”Då får vi väl göra det själva”. Och såklart fanns det samtidigt en stor vilja av att skapa något eget. Det var en stor tjejträff med drinkar. Fem, sex av dem fortsatte jag att hålla kontakt med och en av dem, Samira, är nu min bästa vän här.


De var också nyfikna på att starta eget. På senare tid har de byggt ut appen med ett premiumabonnemang, där de erbjuder event och upplevelser såsom restaurangbesök och thaiboxning till ett fast pris. Användaren gör en profil och ställer in i vilken sta ålder och inom vilket avstånd man är intresserad av att hitta vänner. Sedan visas ett ”flöde” av personer med liknande intressen, som man kan spara eller skicka meddelanden till. Försöker du lägga URL länkar försvinner inlägget automatiskt!


Det krävs en hel del ifrån bolagen som tas in av Sting. Här kan ni hitta alla de bolag som är kvalificerade och med i Stings program.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg